Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Κλείνει» στη Φιορεντίνα ο Κουτρόνε

Κορυφώνονται οι συζητήσεις μεταξύ των Γουλβς και Φιορεντίνα για τον δανεισμό του Ιταλού στράικερ, με το ντιλ να είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα.

Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας βρίσκονται οι Γουλβς και Φιορεντίνα για τη μετακίνηση του Πάτρικ Κουτρόνε από την πρώτη στη δεύτερη.

Τα δύο κλαμπ -όπως αναφέρει και το «Calciomercato»- βρίσκονται σε συζητήσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, για τον εξάμηνο δανεισμό του Ιταλού επιθετικού (με οψιόν αγοράς, η οποία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα κυμαίνεται από τα 15 μέχρι τα 17 εκ. ευρώ).

Ο Κουτρόνε έμεινε εκτός αποστολής για τη σαββατιάτικη (4/1) εντός έδρας αναμέτρηση (0-0) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup.

«Δεν θα πω πολλά πράγματα σχετικά με αυτό, όμως, χθες (σ.σ. την περασμένη Παρασκευή) είχαμε μία ωραία συζήτηση με τον Πάτρικ και αποφασίσαμε να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι. Ήταν η καλύτερη απόφαση, οπότε ας περιμένουμε και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα», τόνισε ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο, μετά τη λήξη του αγώνα με τους «κόκκινους διάβολους».

Υπενθυμίζεται, ότι ο 22χρονος φορ μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μίλαν στους «λύκους» έναντι του ποσού των 18 εκ. ευρώ και μέχρι στιγμής έχει πετύχει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 24 συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης

Back to top button