Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Απόψε είναι η σειρά για Περιστέρι και ΑΕΚ στο BCL

 Επανεκκίνηση στο Basketball Champions League και για ΑΕΚ και Περιστέρι. 

Απόψε (8/1, 19:00), το Περιστέρι θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Τενερίφη, ενώ δύο ώρες αργότερα (21:00) η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Βέλγιο απέναντι στην Αντβέρπ.

Το Περιστέρι (6-3) μπορεί με νίκη επί της Τενερίφης (8-1), να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στους «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έχει δύσκολη αποστολή, αφού η ισπανική ομάδα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον 3ο όμιλο με 17 βαθμούς σε 9 αγωνστικές.

Ο Στίβεν Γκρέι δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Πραγματικά πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία για μας στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τους στόχους μας στην Ευρώπη για τη φετινή σεζόν. Γνωρίζουμε ότι η Τενερίφη είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που θέτει τους αντιπάλους της μπροστά σε πολλές προκλήσεις».

Ως προς το τι θα πρέπει να προσέξουν οι «κυανοκίτρινοι», ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε:

«Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να αμυνθούμε αποτελεσματικά στις συνεργασίες ανάμεσα στο πόιντ γκαρντ και τους ψηλούς τους. Διαθέτουν δύο παίκτες που αξίζουν να είναι υποψήφιοι για την διάκριση του MVP, άρα έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή. Περιμένουμε μεγάλη βοήθεια και από τον κόσμο μας, να έρθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί μας στο γήπεδο, ώστε να κάνουμε μαζί μια καλή αρχή στη νέα χρονιά και να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια για πρόκριση στα πλέι οφ του BCL».

Με τον «αέρα» των εννέα διαδοχικών νικών στην Basket League με πιο πρόσφατη αυτή της Κυριακής (5/1) επί του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ φιλοδοξεί να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την πρωτιά του 2ου ομίλου του BCL.

Η «Ένωση» (7-2) θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ (2-7) την Τετάρτη (8/1, 21:00), ομάδα που έχει ουσιαστικά συμβιβαστεί ήδη με την ιδέα του αποκλεισμού. Ο τεχνικός της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου υπολογίζει και στον Μάριο Τσάλμερς που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button