Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Δωρεάν συμβουλές Georges St-Pierre σε Cerrone για το πως κερδίζεις τον McGregor!

O Georges St-Pierre αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν συμβουλές στον Donald Cerrone δημόσια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει στις 18 Ιανουαρίου τον Conor McGregor.

Ο σπουδαίος Γαλλο-Καναδός ανέφερε:

«Εξαρτάται από το ποια θα είναι η προσέγγιση του Cerrone στον αγώνα, τι εργαλεία θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση.

Θεωρώ πως αν πάει να παλέψει στον πρώτο γύρο, έχει καλές πιθανότητες νίκης.

Εάν όμως επιχειρήσει να παίξει πυγμαχία και καράτε με τον McGregor, τότε εκείνος θα τον πετύχει και θα τον βγάλει νοκ άουτ.

Είναι δύσκολο. Οι πιθανότητες είναι περισσότερο υπέρ του McGregor, όμως ο Cerrone μπορεί να τα καταφέρει επίσης.

Είναι στα 77 κιλά και αυτό δίνει στον Cerrone ένα κάποιο πλεονέκτημα. Από την άλλη ο McGregor φαίνεται μεγαλόσωμος πλέον, από ότι έχω δει, και προσομοιάζει με ελεύθερο σκοπευτή.

Όταν παίζεις με ένα ελεύθερο σκοπευτή, πρέπει να κινείσαι, να αλλάζεις επίπεδα, γωνίες και να κάνεις διαφοροποιήσεις στην απόσταση.

Ο Cerrone αρχίζει όμως σιγά σιγά να παίρνει μπρος στους αγώνες και γι’αυτό αν δεν ξεκινήσει κατευθείαν να τα κάνει όλα αυτά τότε θα την πατήσει!

Εάν η αναμέτρηση είναι γρήγορη, τότε ο McGregor έχει το πλεονέκτημα, εάν τραβήξει σε γύρους τότε ο Cerrone θα κερδίσει.

Εξαρτάται και από το αν ο Cerrone χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του στο grappling. Έχω παλέψει μαζί του και είναι εξαιρετικός στο έδαφος και εκρηκτικός στα takedowns. Αυτό δεν το έχετε δει πολύ. Εάν το επιχειρήσει στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προκειμένου να ξεφύγει από το αριστερό του McGregor, θα τα πάει καλά.»

πηγή: ufight.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button