Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η πρόταση της Αλ Ουάχντα για «Φέτφα» και η άρνηση του Άρη

Η Αλ Ουάχντα εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη αλλά η «μυθική» πρότασή της απορρίφθηκε από τον Άρη.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Πρωταθλήματος, δικαίως θεωρείται ακρογωνιαίος λίθος του Άρη καθώς είναι το σημαντικότερο γρανάζι της επιθετικής μηχανής της ομάδας.

Από την αρχή της σεζόν είναι ο βασικός δημιουργός, αυτό μαρτυρούν και οι επτά ασίστ που έχει μέχρι στιγμής και οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων, μεταξύ αυτών και της Αλ Ουάχντα.

Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον 29χρονο επιθετικό καθώς κατέθεσε πρόταση αγορά των δικαιωμάτων του προσφέροντας ποσό μεγαλύτερο των 1.5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η απάντηση του Άρη ήταν αρνητική.

Οι «κίτρινοι» αρνήθηκαν γιατί ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας και τυχόν απώλειά του θα αλλοιώσει τον τρόπο λειτουργίας του συνόλου.

Δεύτερον, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον θα μετακομίσει στα Εμιράτα, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και τον ρόλο του στον Άρη, έχει προτάξει το αγωνιστικό έναντι κάθε άλλου κινήτρου και κατ’ επέκταση δεν θέλει να φύγει από τους «κίτρινους».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button