ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με ρότεισον… και στόχο τη νίκη στα Τρίκαλα η Λαμία!(match day)

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχνεται ξανά ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:30 τον ΑΟ Τρικάλων.

Στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων κόντρα στον τοπικό ΑΟΤ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, έρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί του Πανιωνίου για το πρωτάθλημα της SuperLeague 1 ενώ γενικά οι «κυανόλευκοι» διανύουν μία εξαιρετική περίοδο αγωνιστικής φόρμας.

Από την άλλη και ο ΑΟ Τρικάλων βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, είναι πρώτος με 31 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Football League ενώ στον τελευταίο αγώνα του, κέρδισε με 1-0 τον Ιωνικό.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Ο Άκης Μάντζιος πήρε μαζί του στα Τρίκαλα, όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, παρόλο αυτά δεν αναμένεται να παίξει με βασικούς.

Στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό είναι ο Παναγιώτης Κατσίκας, ενώ εκτός έμειναν ο Ντάνιελ Αντέτζο, ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο Ντάνι  Μπεχαράνο (τιμωρημένος), αλλά και οι «κομμένοι» Λούκας Ράμος και Αλέξανδρος Καραγιάννης.

Επίσης, κανονικά στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται για ακόμη ένα ματς οι πιτσιρικάδες, Ανέστης Βλαχομήτρος, Χριστόφορος Καραγιάννης και Κωνσταντίνος Νικολόπουλος.

Πιο αναλυτικά, η «κυανόλευκη» αποστολή απαρτίζεται από τους:

Τερματοφύλακες:

13 Damir Kahriman
30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος
99 Κατσίκας Παναγιώτης

Αμυντικοί:

5 Τζανετόπουλος Άνταμ
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
29 Bahanack Patrick
50 Asigba Mark

Μέσοι: 

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
20 Ανάκογλου Δημήτριος
21 Δημούτσος Ελίν
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος
90 Καραγιάννης Χριστόφορος

Επιθετικοί:

10 Tyronne
11 Καραμάνος Αναστάσιος
17 Βλαχομήτρος Ανέστης
18 Romanic Lazar
22 Νικολόπουλος Κωνσταντίνος

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου

Όπως σας έχουμε συνηθίσει πριν από κάθε παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία, έτσι και σε αυτό, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον αγώνα με τα Τρίκαλα.

Γνωρίζοντας την αποστολή αλλά και τους στόχους που έχει θέσει ο Μάντζιος για το ματς αυτό, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη δική μας πιθανή ενδεκάδα, με τις απαραίτητες αλλαγές.

Στο τέρμα, θα έχουμε τον Κάχριμαν με τον Κατσίκα να μένει στον πάγκο. Στην άμυνα, ο σίγουρος στα αριστερά θα πρέπει να θεωρείται ο Βάντερσον, ενώ και στο κέντρο της άμυνας Βύντρα και Τζανετόπουλος θα είναι αυτοί που θα πάρουν θέση βασικού.

Τώρα, στα δεξιά δοκιμάστηκε ο Χριστόφορος Καραγιάννης, ενώ η λογική λέει πως και ο Μάρκ Ασίγκμπα θα διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα.

Στο κέντρο, ο Ελίνι Δημούτσος δεν θα απουσιάσει ενώ παρτενέρ του θα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, παίζοντας και οι δύο σαν «κόφτες».

Πιο μπροστά τους, ο Δημήτρης Ανάκογλου θα πάρει και πάλι θέση βασικού, όπως στους αγώνες με τον Αιολικό, με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να έχει τον ρόλο του δημιουργού.

Και περνάμε στην τριάδα της επίθεσης, όπου ο Σάλιακας θα είναι στο δεξί άκρο, ο Ρόμανιτς στο αριστερό ενώ ο Τάσος Καραμάνος θα αγωνιστεί και πάλι στην κορυφή της επίθεσης μετά την αποχώρηση του Ροτζέριο Τουράμ.

Τα αγωνιστικά νέα του ΑΟ Τρικάλων

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενόψει του σημερινού αγώνα, με τον Έλληνα προπονητή να έχει όλα τα διεθέσιμα όπλα του στην αποστολή.

Η αποστολή είναι η εξής:

Διαβάστε επίσης

Back to top button