Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γνωστός ποδοσφαιριστής μπαίνει φυλακή!

Βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Στη φυλακή για 14 μήνες θα χρειαστεί να μπει ο Τζον Κάριου.

Βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Γνωστός ποδοσφαιριστής μπαίνει φυλακή! Ο λόγος για τον Τζον Κάριου, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών.

Ο Νορβηγός έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Βαλερένγκα, πήγε στη Ρόζενμποργκ και από εκεί στη μεγάλη Βαλένθια των δύο τελικών Champions League. Εκείνος πρόλαβε μόνο τον δεύτερο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (σ.σ. ευστόχησε και στη διαδικασία των πέναλτι), ενώ πήρε με τις «νυχτερίδες» και το πρωτάθλημα το 2002.

Το 2003-04 πήγε δανεικός στη Ρόμα και ακολούθησαν Μπεσίκτας, Λιόν (σ.σ. πήρε πρωτάθλημα και ΔΎΟ Σούπερ Καπ), Άστον Βίλα, Στόουκ και Γουέστ Χαμ. Επίσης, φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο 91 φορές και σημείωσε 24 γκολ.

Μετά από μία λαμπρή καριέρα φλερτάρει πλέον έντονα με τη φυλακή. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή (περί του μισού εκατομμυρίου) και στο δικαστήριο ομολόγησε την ενοχή του. Έπεισε πως η παράβαση έγινε ακούσια και έτσι έπεσε στα μαλακά. Η υπεράσπιση του δημοσίου αξίωνε φυλάκιση ανώτερη των δύο ετών, αλλά του επιβλήθηκε 14μηνη ποινή. Τέλος, η πλευρά υπεράσπισης του Κάριου έχει ζητήσει να μην μπει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φυλακή και να εκτίσει ο κατηγορούμενος την ποινή του σε κοινωνική εργασία.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button