Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κεραυνός Βαθύκοιλου – Νίκη Αγ. Παρασκευής: Δια ποδός… Καρκάνη!(pics+vids)

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports από την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ανάμεσα στον Κεραυνό Βαθύκοιλου και τη Νίκη Αγ. Παρασκευής.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2020 η Νίκη Αγίας Παρασκευής, η οποία στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κεραυνό Βαθύκοιλου επικράτησε με το ευρυ 0-5.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο αρχηγός της Νίκης, Καρκάνης Ν., ο οποίος πέτυχε τα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας και έδωσε το πρώτο τρίποντο της καινούργιας χρονιάς.

Ο αγώνας άρχισε αρκετά μουδιασμένα και για τις δύο ομάδες, όμως η Αγία Παρασκευή βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 24΄μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Βαθύκοιλου, ο Καρκάνης πήρε τη μπάλα και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Κοντονίκος είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-2, αλλά το σουτ του νεαρού άσσου πέρασε άουτ. Στο 33΄ο Παπακωνσταντίνου, ο διαιτητής της ανέμτρησης έδειξε την άσπρη βούλα και πέναλτι για τη νίκη, για σπρώξιμο μέσα στην περιοχή.

Ο Καρκάνης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 0-2. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με χατ τρικ του αρχηγού της Νίκης. Ο Σκαρλάτος έκανε το σουτ και ο Καρκάνης που ήταν κοντά στη φάση πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-3, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κεραυνός προσπάθησε να αντιδράσει με τον Ιμπραχήμ να εκτελεί ένα φάουλ στο 53΄, ο Κωστόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σκοτίδα.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κωστόπουλος και πάλι συνδυάστηκε άψογα με τον Ιμπραχήμ, ο οποίος έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε αόυτ.

Η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου, βρήκε και πάλι τον ρυθμό της και στο 63΄ο Καρκάνης και πάλι μετά από ωραία συνεργασία εντός της αντίπαλης περιοχής έκανε το 0-4 με δυνατό σουτ.

«Το κερασάκι στην τούρτα» το έβαλε ο Τάτσης, στο 77΄του αγώνα ο οποίος σούταρε εκτός της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή πλευρά του Κατσαούνου για το τελικό 0-5.

Το LamiaSports βρέθηκε και σε αυτό το γήπεδο και σας μεταφέρει το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button