ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Αποχωρεί ο Ανάκογλου / Προτάθηκε ο Μποσέτι!

Σημερινό δημοσίευμα της "Sportime" αναφέρει πως ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν θα συνεχίσει την καριέρα στον ΠΑΣ Λαμία και πως στην ομάδα της Φθιώτιδας ήδη έχει προταθεί ποδοσφαιριστής για τη θέση αυτή.

Μετά και από την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν φαίνεται να έπεισε τον Άκη Μάντζιο και την διοίκηση της ομάδας πως μπορεί να βοηθήσει παραμένοντας και παίρνοντας ευκαιρίες.

Το αποτέλεσμα αυτής της εμφάνισης είναι μια συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με την ΠΑΕ όπου σύμφωνα με την “Sportime” αποφασίστηκε να αποχωρήσει ο Ανάκογλου από τον σύλλογο.

Μάλιστα και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στη Λαμία ήδη έχει προταθεί ο Μποσέτι, ο πρώην μέσος του Πλατανιά Χανίων.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Αποχωρήσεων συνέχεια για τη Λαμία. Η συγκεκριμένη, μάλιστα, πριν από λίγες μέρες δεν ήταν εντός προγράμματος ή για να ακριβολογούμε θα γινόταν μετά την απόκτηση παίκτη. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ανάκογλου.

Δεν καίγονταν στη Λαμία να τον αφήσουν ελεύθερο. Ήθελαν να τελειώσει πρώτα η μεταγραφή του επιτελικού μέσου και μετά να προχωρήσουν στο διαζύγιο με τον Σερραίο. Τι άλλαξε; Δύο ήταν οι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο.

Ο πρώτος η εικόνα του στα Τρίκαλα. Εκεί έδειξε πως δεν μπορεί να προσφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή και γι’ αυτό έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Είναι απολύτως λογικό μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε, να χρειάζεται χρόνο και κυρίως συνεχόμενα ματς για να επανέλθει στα στάνταρ του. Ποιότητα έχει, όμως, για να τη βγάλει θα έπρεπε να ρολάρει. Και αυτό δεν μπορούσε να συμβεί μέσω των «κυανόλευκων».

Χρειάζεται μία ομάδα που θα παίζει σταθερά και αυτό ήταν κάτι που συνειδητοποίησε ο ίδιος και αποτέλεσε τον δεύτερο λόγο του διαζυγίου. Ο Ανάκογλου την Παρασκευή (10/1) είχε μία συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας και εκεί ουσιαστικά γράφτηκε ο επίλογος. Ο στόχος του είναι να πάει κάπου που να νιώσει ξανά σημαντικός. Το πιο πιθανό είναι να κλείσει στην Παναχαϊκή εκτός και αν τελευταία στιγμή μπήκε «σφήνα» κάποια ομάδα.

Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται να υπάρχει εξέλιξη στα μεταγραφικά. Τόσο για το δεκάρι όσο και για το εξτρέμ θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα. Μόνο ο Νιάς έχει κλείσει. Ο Αφρικανός χαφ έχει υπογράψει και μόλις τακτοποιηθεί το θέμα της βίζας του, θα έρθει στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί.

Τέλος, αρκετοί είναι οι παίκτες που προτείνονται. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Μποσέτι, ο χαφ του Πλατανιά. Πιθανότατα το όνομά του θα έπεσε στο τραπέζι ταυτόχρονα με εκείνο του Μπιανκόνι. Ο δεύτερος αποκτήθηκε, ο πρώτος δεν θα έχει ανάλογη τύχη. Εκτός και αν αλλάξει δραματικά κάτι και τσακίσουν πολλές περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button