ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ταρίκ Μποσέτι… ο Ιταλοβραζιλιάνος χαφ που προτάθηκε στον ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Αρκετά ονόματα έχουν περάσει τις τελευταίες ημέρες από τα γραφεία του ΠΑΣ Λαμία. Ένα από αυτά είναι και του Ταρίκ Μποσέτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ταρίκ Μποσέτι, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία για τη θέση του αμυντικού χάφ.

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο LamiaSports και στο «Τρίο Μπελκάντο», πρώτη επιλογή για τη θέση του αμυντικού χαφ είναι ο Ιμπραχίμα Νιάσε, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους «κυανόλευκους» όμως η υπόθεση έχει «κολλήσει» στο θέμα της βίζας του ποδοσφαιριστή.

Παρόλο αυτά και όπως ακούσατε στη χθεσινή εκπομπή, η Λαμία έχει βάλει τα μεγάλα μέσα για να ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό.

Τώρα, ένα δημοσίευμα σημειώνει πως ο Δημήτρης Ανάκογλου μετά από την εμφάνιση κόντρα στα Τρίκαλα είχε συνάντηση με την διοίκηση της Λαμίας και αποφασίστηκε να αποχωρήσει από τον σύλλογο με πιθανότερο προορισμό την Παναχαϊκή.

Το συγκεκριμένα δημοσίευμα, αναφέρει πως στον ΠΑΣ Λαμία έχει προταθεί ο Ταρίκ Μποσέτι, τον οποίο και θα σας παρουσιάσουμε σήμερα εδώ στο LamiaSports, ως φερόμενο μεταγραφικό στόχο της ομάδας.

ΤΑΡΙΚ ΜΙΚΑΕΛ ΚΕΝΤΕΣ ΜΠΟΣΕΤΙ

Ο Ταρίκ Μίκαελ Κέντες Μποσέτι ή πιο απλά Ταρίκ Μποσέτι έχει γεννηθεί στις 18 Φεβρουρίου του 1993 στην Erechim της Βραζιλίας, είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ.

Μπορεί να είναι Βραζιλιάνος, όμως ο Μποσέτι έχει πάρει και το ιταλικό διαβατήριο, πράγμα το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να αγωνίζεται ως κοινοτικός.

Είναι δεξιοπόδαρος, ενώ εκτός από τη θέση του ανασταλτικού χαφ, μπορεί να παίξει και ως μέσος (8αρι) αλλά και ως σέντερ μπακ.

Αν και έχει περάσει από αρκετές ομάδες, τις περισσότερες συμμετοχές του τις πραγματοποίησε εδώ στη χώρα μας!

Το ποδόσφαιρο για τον Ταρίκ ξεκίνησε στην Atletico Paranaense, ενώ δόθηκε δανεικός το 2014 στην ομάδα της Ferroviaria, με την οποία δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες συμμετοχές.

Το 2015, ο Μποσέτι αφήνει για πρώτη φορά τη χώρα του για να ταξιδέψει στην Ιαπωνία και να φορέσει τη φανέλα της Osaka FC.

Εκεί έπαιξε σε 23 αγώνες, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Παρόλο αυτά ούτε εκεί στέριωσε και αποχώρησε για να παίξει μπάλα στην Ινδονησία και την Borneo FC.

Με την ομάδα της Ινδονησίας αγωνίστηκε σε μόλις 10 παιχνίδια χωρίς να πετύχει κάτι το σημαντικό ενώ για πρώτη φορά στην Ευρώπη έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Honka FC της Φιλανδίας όπου πραγματοποίησε μόλις… 4 συμμετοχές!

Στην Βραζιλία επέστρεψε για να παίξει στην Portuguesa (3 συμμετοχές), ενώ στην Ευρώπη ήρθε πάλι για την ιταλική V. Francavilla.

Το 2017 ο ποδοσφαιρικός σταθμός του ήταν η Ypiranga με την οποία έπαιξε σε 14 αγώνες και το 2018 ήρθε η στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων.

Στην ομάδα των Χανίων έπαιξε για περίπου 1,5 χρόνο έχοντας συνολικά 40 συμμετοχές, με 1 γκολ και 1 ασίστ. Να σημειωθεί πως ο Μποσέτι στα περισσότερα παιχνίδια του με τον Πλατανιά Χανίων, ήταν αρχηγός της ομάδας.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του ποδοσφαιριστή στα γήπεδα ανά τον κόσμο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button