Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ασταμάτητος στην Super League 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα

Επικράτησε... σβηστά με 1-0 της Παναχαϊκής - Ισοπαλία στην Άρτα

SUPER LEAGUE 2 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-0

Σε τροχιά… ανόδου συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά και τη νέα του νίκη επί της Παναχαϊκής με 1-0. Οι Ηπειρώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με γκολ του Λεό στο 42′ πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Οικονόμοπουλος, Σιόντης, Λιάσος (73′ Παμλίδης), Νικολιάς (56′ Καρτάλης), Νάουμετς, Λεό, Κρίζμαν (83′ Αποστολόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Απόστολος Μακρίδης): Καπούταγλης, Πολίμος (58′ Πατάπης), Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Μαυρίας (46′ Μυτίδης), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Παπατόλιος (58′ Μουστακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μωραϊτης, Τσελεπίδης.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-2

Η ΑΕ Καραϊσκάκης έμεινε στο 2-2 με τη Δόξα Δράμας σε ένα πολύ δυνατό ματς. Το σκορ άνοιξε ο ο Κρητικός στο 27′ για την Δόξα. Η ομάδα της Άρτας αντέδρασε άμεσα αφού σε εκτέλεση φάουλ του Ψιάνου στο 34′, ο Καπιάς από κοντά έκανε το 1-1. Ο Κυβελίδης στο 71′ έκανε την ανατροπή(2-1). Αλλά η χαρά δεν κράτησε ως το τέλος για τους γηπεδούχους. Στο 84′ ο Ρόβας που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς (στο 66′) με φοοβερό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό!

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (Δημήτρης Μπέλας): Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Χατζηστραβός, Αλμπάνης, Καπίας, Ψιάνος(90′ Γυφτοκώστας), Μέτσε, Μασούρας, Παπανίκου, Κυβελίδης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Οικονόμου, Κρητικός, Πλέγας, Κουκόλης, Κόντος(66′ Ρόβας), Σιώπης, Καψάλης, Σαμπανίδης(66′ Αποστολίδης), Χάμοντ

Διαβάστε επίσης

Back to top button