ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Facts and figures από τη «μάχη» Λαμίας και Ολυμπιακού!(pic)

Τους χωρίζουν αρκετά... Από την ιστορία τους έως τα μπάτζετ, όμως μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας τα πράγματα είναι διαφορετικά!

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο την καλή εμφάνιση και την διατήρηση του αήττητου της έδρας που έχει η «κυανόλευκη» ομάδα.

Τώρα, τις δύο ομάδες τις χωρίζουν περισσότερα πράγματα απ΄ότι τις ενώνουν και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Πάμε να δούμε όμως πληροφορίες για τις δύο ομάδες, που ίσως κάποιοι να μην τις γνωρίζουν!

Τα facts and figures του ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός:

*Η διαφορά των δύο μπάτζετ είναι πολύ μεγάλη! Μεγάλη είναι και η διαφορά αξίας μεταξύ των δύο μπάτζετ. Σύμφωνα με το transfermarkt, ο Ολυμπιακός κοστίζει κάπου στα 86,30 εκατ. €, ενώ η Λαμία μόλις 6,20εκατ.€.

*Και το market value είναι εδώ για να μας θυμίζει την διαφορά των δύο συλλόγων. Στα 230χιλ€ του ΠΑΣ, στα 2,70εκατ. € των ερυθρόλευκων.

*Μέσος όρος ηλικίας για την ομάδα του Πειραιά τα 26,5 χρόνια ενώ για την Λαμία παραμένει στο 27,1 εδώ και έναν χρόνο περίπου.

* Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 17 διεθνείς ποδοσφαιριστές έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, με την ομάδα της Φθιώτιδας να διαθέτει αυτή την στιγμή, μόλις 1!

*Από τους 32 συνολικά παίκτες του Ολυμπιακού, οι 21 είναι ξένοι ποδοσφαιριστές! Από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας έχει συνολικά 27 ποδοσφαιριστές και μόλις οι 10 είναι εκτός Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button