Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άφησε ανοιχτό το μέλλον του στη Μπάγερν ο Μίλερ!

Δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του αναφορικά με το αν θα παραμείνει στη Μπάγερν Μονάχου και μετά τη λήξη του συμβολαίου του ο Τόμας Μίλερ, παραπέμποντας στο καλοκαίρι…

Από ακριβή «ρεζέρβα» με τον Νίκο Κόβατς, επιστροφή στην… κανονικότητα υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ για τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος ακόμα κι έτσι όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στη Μπάγερν Μονάχου και μετά τη λήξη του συμβολαίου του!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα “Sport1”, ο 30χρονος άσος άφησε ανοιχτό το μέλλον του στους Βαυαρούς, δείχνοντας με τα λεγόμενά του πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει…

«Η συγκέντρωσή μου είναι αποκλειστικά στην επιτυχία της φετινής σεζόν. Ό,τι γίνει το καλοκαίρι, θα μιλήσω με το κλαμπ και τον εαυτό μου. Θα δούμε τι κατεύθυνση θα πάρει η συζήτηση», ανέφερε επί του θέματος ο Μίλερ.

Και πρόσθεσε: «Σε μια τέτοια περίπτωση, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές καταθέτουν τις ιδέες τους στο τραπέζι. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να συγκρίνεις και τι θέλουν όλες οι πλευρές για να κρίνεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Γερμανός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπάγερν ως το καλοκαίρι του 2021.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button