ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φαντομάδες: «Επόμενη στάση… Αγρίνιο / Ρενάτα έφυγες νικήτρια!»(pic)

Διαβάστε το μήνυμα των οργανωμένων φίλων του ΠΑΣ Λαμία, για τη χθεσινή ήττα. Έθεσαν τον επόμενο στόχο... και αποχαιρέτησαν την Ρενάτα!

Αφού τόνισαν πως από τη χθεσινή αναμέτρηση, κρατάνε μόνο τη δυναμική παρουσία όλων, οι Φαντομάδες στην ανακοίνωση που εξέδωσαν ευχαρίστησαν δημόσια τον κ. Τσικνή και την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, «έκλεισαν» ραντεβού για το Αγρίνιο και αποχαιρέτησαν τη Ρενάτα, την γνωστή οπαδό του Πανιωνίου που «έφυγε» για τα γήπεδα του παραδείσου!

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΛΑΜΙΑ-οσφπ 0-4

Δυστυχώς η ομάδα μας ξεκίκησε νωθρά το παιχνίδι όντας φοβισμένη θα λέγαμε,με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα ..

Το ΜΟΝΟ που κρατάμε από χθες είναι η δυναμική παρουσία μας!

Υ.γ1 Σε ένα ακόμα ματς είμασταν αυτοί,που παρα την πίκρα και το κρύο δε πάψαμε να στηρίζουμε.. η διαφορά ποιότητας τόσο αγωνιστικά(αναμενόμενο),όσο εξωαγωνιστικά(επαναλαμβανόμενα λάθη απέναντι στους «μεγάλους») ήταν μεγάλη… ελπίζουμε τουλάχιστον για το δεύτερο σκέλος, σε βάθος χρόνου να αλλάξει αυτή η κατάσταση… ο νοών νοείτο

Υ.γ2 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το κ.Τσικνή για την συνεργασία που έχουμε μεταξύ μας στα εντός, αλλά και για την αντίστοιχη συνεργασία που υπάρχει στα εκτός με τα αδέρφια μας από την Αθήνα!

Υ.γ.3 Επόμενη στάση Αγρίνιο! Ραντεβού στην Αιτωλοακαρνανία για το διπλό!

ΡΕΝΑΤΑ ΕΦΥΓΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΩΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ! ΕΝΩΣΕΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button