ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπιανκόνι: «Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για τη Λαμία!»

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Λαμία μέχρι στιγμής, μίλησε στην κάμερα του «Star Κεντρικής Ελλάδος» για τη νέα του εμπειρία, για τους συμπαίκτες του αλλά και για την αγωνιστική του κατάσταση.

Έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του είναι ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ, Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Ο 27χρονος φορ, μίλησε στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδος και τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραγιάννη, σχολιάζοντας τη νέα του ομάδα, το κλίμα στη Λαμία αλλά και την δική του αγωνιστική κατάσταση.

Πιο αναλυτικά:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την πόλη: «Έχει εντελώς διαφορετική θερμοκρασία στη Λαμία, σε σχέση με την Κρήτη. Εκεί έχει πολύ περισσότερη ζέστη, αλλά με καλοδέχθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και έχω συναντήσει πολύ όμορφο κλίμα».

Για το τι γνωρίζει για τη Λαμία: «Ξέρω πως τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στην πρώτη κατηγορία. Έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια από τους υπόλοιπους Βραζιλιάνους που έχουν δουλέψει στην ομάδα και για αυτό περιμένω πως όλα θα πάνε μια χαρά».

Για την υποδοχή που είχε στην ομάδα: «Με δέχθηκαν πάρα πολύ καλά και υπήρχε πολύ θερμό κλίμα. Αυτό το κλίμα είναι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε στα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Όσο βρισκόμουν στην Κρήτη προπονούμουν κάθε μέρα. Είμαι πανέτοιμος! Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της Κυριακής (σσ. με Ολυμπιακό), από τον αγώνα με τα Τρίκαλα που ακολουθεί, είμαι έτοιμος να δώσω το 100%».

Για το αν ταιριάζει στη φιλοσοφία της Λαμίας ο τρόπος παιχνιδιού του: «Από τα λίγα που έχω δει στην προπόνηση, θεωρώ πως ταιριάζει το παιχνίδι της ομάδας με το δικό μου στιλ. Είδα τις πάσες και τις εναλλαγές της μπάλας και θεωρώ πως μπορώ να προσφέρω αρκετά σε αυτό το κομμάτι».

Για το ποια θεωρεί ότι είναι τα καλά του στοιχεία: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον εαυτό μου, αλλά θεωρώ πως είμαι μαχητής. Μου αρέσει να δίνω μάχες απέναντι στις αντίπαλες άμυνες, να πιέζω και να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου δίνονται».

Για το αν η Λαμία μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω: «Σίγουρα η Λαμία διαθέτει παίκτες με ποιότητα. Τους έχω δει, τους είδα και στην προπόνηση και μπορούν να πετύχουν πάρα πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Ευχής έργο θα ήταν να μπορέσουμε να βγούμε στην Ευρώπη και από πλευράς μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για αυτό».

Το μήνυμα του για τον κόσμο: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους που με αγκαλιάσανε. Μου έστειλαν πάρα πολλά μηνύματα στο Facebook και το Instagram και γενικά έχω συναντήσει πάρα πολύ όμορφο κλίμα στη Λαμία».

απόδοση δηλώσεων: lamiaole

Διαβάστε επίσης

Back to top button