ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τίμησε τον Τσούκαλο ο Σύλλογος Αμφιθέας Λαμίας!(pics)

Για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης μας, ο Σύλλογος Αμφιθέας Λαμίας, τίμησε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Νίκο Τσούκαλο.

Ο Σύλλογος Αμφιθέας Λαμίας πραγματοποίησε την Κυριακή 12/1 την καθιερωμένη κοπή πίτας για το 2020 και στα πλάισια της εκδήλωσης αυτής, τιμήθηκε και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Τσούκαλος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Με την αρχή του νέου έτους, ο Σύλλογος μας έκοψε παραδοσιακά την βασιλόπιτα του στα γραφεία του Συλλόγου. Την μικρή αυτή εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί κάτοικοι της Αμφιθέας, φίλοι του Συλλόγου καθώς και ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Θ. Καραΐσκος, οι Αντιδήμαρχοι κα. Α. Ποντίκα, οι κκ. Δ. Τζούφλας, Κ. Σταυρογιάννης, Π. Φώσκολος και Δ. Κυρίτσης, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κ. Αναστασίου. Επίσης, παρευρέθηκαν τιμώντας το Σύλλογο μας ο κ. Δρακάκης, Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, από τον Σύλλογο Βορειοελλαδιτών ο κ.Τσιοτίκας, από τον Όμιλο Φίλων του Δάσους ο κ. Π. Φούντας, και από τους Φθιωτούς Λογοτέχνες ο κ. Κ. Τσιαλαφούτας.

Πριν την κοπή της πίτας, ο Σύλλογος μας βράβευσε τον Νίκο Τσούκαλο, ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και κάτοικο της Αμφιθέας.

Το φλουρί κέρδισε η μικρή Ιωάννα Τσιαλαφούτα, και μαζί το δώρο που ήταν μια διανυκτέρευση με πρωινό στο Αρχοντικό του Ζιάκα στην Υπάτη.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Συλλόγου που στηρίζουν έμπρακτα τον Σύλλογο μας και τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά!

Ευχαριστούμε το κ. Ν. Ζιάκα για το δώρο που παραχώρησε στο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button