ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «γυρολόγος» Νικολάς Μαρτίνεζ… στο μικροσκόπιο του LamiaSports!(pics+vids)

Όπως κάνουμε για κάθε μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Λαμία, έτσι και για τον Νικολάς Μαρτίνεζ, σας ετοιμάσαμε ένα μικρό αφιέρωμα για να γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται!

Την Κυριακή 12/1 ένα δημοσίευμα του gazzetta.gr έφερε στο προσκήνιο το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία, για τον Αργεντινό άσσο του Άρη, Νικολάς Μαρτίνεζ.

Το LamiaSports, όπως κάνει για κάθε μεταγραφικό στόχο της Λαμίας, έτσι και για τον Μαρτίνεζ ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα, έτσι ώστε να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος των «κυανόλευκων» λίγα παραπάνω πράγματα για τον ποδοσφαιριστή.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Νικολάς Μαρτίνεζ

Ο Νικολάς Μαρτίνεζ, έχει γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου του 1987 στην Viedma της Αργεντινής, είναι 32 ετών, έχει ύψος 1,69 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ο Μαρτίνεζ, έχει πορτογαλικό διαβατήριο που του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ως κοινοτικός, ενώ να σημειώσουμε πως είναι αριστεροπόδαρος!

Η καριέρα του:

Το ποδόσφαιρο για τον Νικολάς Μαρτίνεζ ξεκίνησε στις ακαδημίες της Velez, όπου έπαιξε στην ομάδα Κ20 αλλά και στην Velez II.

Έπειτα φόρεσε τη φανέλα της Almirante Brown, ενώ το 2009 αποχώρησε για να παίξει στην Independiente. Εκεί είχε συνολικά 11 εμφανίσεις με 1 γκολ.

Πρώτη φορά από την Αργεντινή έφυγε το 2011 όπου πήγε στη Χιλή και την Santiago Wanderers, με την οποία έπαιξε σε 33 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

Στην Ευρώπη, ήρθε για να αγωνιστεί στη Real Murcia το 2012, παίζοντας για έναν χρόνο. Μέσα σε έναν χρόνο έπαιξε 35 αγώνες έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Το 2013 ο Μαρτίνεζ επιστρέφει στην Αργεντινή για να φορέσει τη φανέλα της San Martin όπου έπαιξε μόλις σε 4 παιχνίδια…

Τον Ιανουάριο του 2014 ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να φορέσει τα «κίτρινα» του Παναιτωλικού.

Στο Αγρίνιο έκατσε έναν γεμάτο χρόνο, όπου έπαιξε σε 43 αγώνες έχοντας 5 γκολ και 10 ασίστ! Μέσα από αυτές του τις εμφανίσεις, ο Μαρτίνεζ κέρδισε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Καλώς ή κακώς στην ομάδα του Πειραιά δεν έπαιξε ποτέ καθώς μετά την μεταγραφή του ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ανόρθωση (33 συμμ. 2 γκολ), Western Sydney (33 συμμ, 4 γκολ, 9 ασίστ) και Απόλλων Λεμεσού (21 συμμ, 4 γκολ, 2 ασίστ).

Το 2018 ο Άρης παίρνει ελεύθερο τον Μαρτίνεζ, ο οποίος από τότε έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 35 αγώνες με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Νικολάς Μαρτίνεζ από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button