Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της Μαγιόρκα ο Βέρντε!

Ο Ντανιέλε Βέρντε μπορεί να μην κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και να μην έχει εντυπωσιάσει, αλλά στο εξωτερικό πάντα παίζει το όνομα του.

Tην προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύματα ανέφερε πως ο 23χρονος εξτρέμ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μαγιόρκα και της Λεγκανές, καθώς και γερμανικών συλλόγων.

Οι «κιτρινόμαυροι» το διέψευσαν πάντως. Ούτως ή άλλως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα έμπαιναν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ.

Ξεκαθάρισαν έτσι πως δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον Ιταλό υπό οποιαδήποτε μορφή. Και ο Ντανιέλε Βέρντε παραμένει…

Σήμερα όμως οι Ισπανοί δίνουν συνέχεια στο θέμα. Η ιστοσελίδα «elmundo.es» συνεχίζει σχετικά με το ενδιαφέρον της Μαγιόρκα αναφέροντας πως στο στόχαστρο του συλλόγου για την ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης είναι ο Τέγιο της Ρεάλ Μπέτις και ο Βέρντε της ΑΕΚ.

«Οι δυο παίκτες που είναι πιο ψηλά στη λίστα της Μαγιόρκα είναι ο Τέγιο και ο Βέρντε. Ο πρώτος θα φύγει από την Μπέτις, αλλά αρέσει και στην Εσπανιόλ. Όσον για τον δεύτερο που είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ενδιαφέρεται και η Λεγανές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο.

πηγή: Sportime

Διαβάστε επίσης

Back to top button