ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΑΕ Δίβρης για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΣΦ!

Η διοίκηση της ΑΕ Δίβρης, μετά από τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΜΜΕ

Η ομάδα μας προβληματισμένη από τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στη ΕΠΣΦ και σαν μέλος αυτής απέστειλε έγγραφο στο οποίο ζητούσε να γίνει γενική συνέλευση των σωματείων για να ενημερωθούμε για τα γεγονότα των τελευταίων μηνών.

Επειδή τις τελευταίες ώρες μετά το τέλος του Διοικητού συμβουλίου της  ΕΠΣΦ κάποιοι προσπάθησαν να οικειοποιηθούν την ενέργεια μας αυτή προς όφελος τους ,αναφέροντας μόνο το όνομα της ομάδας μας και όχι των υπολοίπων σωματείων που δεν γνωρίζουμε ποία είναι και τη έχουν ακριβώς υπογράψει.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ομάδας κοιτώντας το συμφέρων της και το συμφέρων των υπολοίπων ομάδων της Φθιώτιδας λειτουργεί αυτόνομα και αποφασίζει το ΔΣ και μόνο και δεν πιέζετε από κανέναν γιατί από το 1982 μέχρι και σήμερα η πορείας της εξαρτάτε μόνο από τα μέλη της, του χορηγούς μας και τους συγχωριανού μας τους οποίους και ευχαριστούμε.

Τέλος όσο αναφορά τον συγχωριανό μας Ζουμπόπουλο Παναγιώτη δηλώνουμε ότι αποτελεί μέλος της ΑΕ Δίβρης.

Το ΔΣ της ΑΕ Δίβρης

Διαβάστε επίσης