Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Με 4-3-3 και Πέπε, Μπρούμα κόντρα στον ΟΦΗ

Φανέλα βασικού σκέφετεται να δώσει στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (8/11 15:00) κόντρα στον ΟΦΗ στους Πέπε και Μπρούμα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Φανέλα βασικού σκέφετεται να δώσει στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (8/11 15:00) κόντρα στον ΟΦΗ στους Πέπε και Μπρούμα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αλλαγμένος στην εντεκάδα του αναμένεται να παραταχτεί στον προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (8/11) απέναντι στον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten ο Ολυμπιακός.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στους Πέπε και Μπρούμα, οι οποίοι στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι έδειξαν ότι έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν. Στόχος του Πορτογάλου κόουτς, δεν είναι άλλος από το να τους δώσει κι άλλα παιχνίδια στα πόδια, προκειμένου να ενσωματωθούν πλήρως με την υπόλοιπή ομάδα όπως έγινε και με τον Εμβιλά.

Εκτός από τους δύος αυτούς παίκτες, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ντρέγκερ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ραφίνια, καθώς η εικόνα που έδειξε στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν καλή

Σ΄ότι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους παίκτες της εντεκάδας, στην οποία δεν αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές αυτοί θα είναι ο Σα κάτω από την εστία, ο Σισέ και ο Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας, με τον Χολέμπας στα αριστερά

Πιο μπροστά στην μεσαία γραμμή και στο 4-3-3 με το οποίο θα αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι», θα βρίσκονται ο Καμαρά, ο Πέπε και ένας εκ των Εμβιλά ή Μπουχαλάκη, ενώ την τριάδα της επίθεσης, θα αποτελούν οι Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ελ Αραμπί, με τους Φορτούνη, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Ραφίνια να διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button