ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Καθαρίζει» τα Τρίκαλα και «πετάει» για τους «8»!(match day)

Ξανά στη «μάχη» του Κυπέλλο Ελλάδος ρίχνεται ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος σήμερα στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Τρικάλων.

Στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και για τον δεύτερο αγώνα στη σειρά ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στις 15:00 τον ΑΟ Τρικάλων.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, στο προηγούμενο ματς στην πόλη της Θεσσαλίας είχε κερδίσει 0-1 χάρη σε γκολ του Λάζαρ Ρόμανιτς και θέλει σήμερα να «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται το ματς, να πάρει την πρόκριση και να επικεντρωθεί στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Άκης Μάντζιος πήρε μαζί του, όπως αναμενόταν,.αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς, αφήνοντας έξω παίκτες όπως ο Θεοδωρόπουλος, ο Αντέτζο, ο Πλιάτσικας αλλά και ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Από την άλλη βέβαια, μέσα στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα είναι ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ της Λαμίας, ο οποίος μέχρι στιγμής αποτελεί και το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Και κάπου εδώ θα πρέπει να ανακοινώσουμε και την επιστροφή του Ισμαΐλ Σάσι σε αποστολή της ομάδας, μετά από εκείνο το παιχνίδι όπου είχε τραυματιστεί!

Πιο αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής:

13 Damir Kahriman
99 Κατσίκας Παναγιώτης

5 Τζανετόπουλος Άνταμ
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
29 Bahanack Patrick
50 Asigba Mark

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
21 Δημούτσος Ελίν
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος
90 Καραγιάννης Χριστόφοροw

9 Bianconi Miguel
10 Tyronne
11 Καραμάνος Αναστάσιος
17 Βλαχομήτρος Ανέστης
18 Romanic Lazar
19 Sassi Ismail

22 Νικολόπουλος Κωνσταντίνος

 

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου

Αν και είναι παράτολμο να μπούμε στη διαδικασία σε ένα τέτοιο παιχνίδι να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα, παρόλο αυτά θα το κάνουμε!

Θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό του Άκη Μάντζιου και να δώσουμε τη δική μας πιθανή ενδεκάδα, του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Τρίκαλα.

Στο τέρμα λογικά θα δούμε τον Κάχριμαν, ενώ στην άμυνα αριστερά θα είναι ο Μπάχανακ, στο κέντρο ο Βύντρα με τον Τζανετόπουλο ενώ δεξιά θέση διεκδικεί ο Σκόνδρας και ο Ασίγκμπα.

Ως αμυντικά χαφ, αν τελικά ο Ασίγκμπα παίξει δεξιά στην άμυνα, ο Δημούτσος θα έχει παρτενέρ τον Σκόνδρα ενώ πιο μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού θα είναι ο Ταϊρόν.

Στα άκρα τώρα ίσως έχουμε εκπλήξεις. Δεξιά θα δούμε τον Σάλιακα, ενώ αριστερά ίσως αγωνιστεί ο Βλαχομήτρος με τον Καραμάνο να παίζει ως σέντερ φορ.

Δεν θα ήταν απίθανο βέβαια, να δούμε και τον Μιγκέλ Μπιανκόνι να παίρνει θέση βασικού ενώ σίγουρα θα αγωνιστούν και οι πιτσιρικάδες της ομάδας, Καραγιάννης και Νικολόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button