Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με Τρεις Γαλλικές Επιλογές

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην Ligue 1 στις 20:00 Αμιάν – Ρέμς. Η Αμιάν έρχεται από ήττα στην έδρα της απέναντι στην Μονπελιέ με 2-1. Η Ρέμς ηττήθηκε από την Νίμ με 2-0 πληγωμένη από τη κούραση και τις απουσίες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 18η θέση με 17 βαθμούς σε 19 παιχνίδια δεν θυμίζουν καθόλου την περσινή επικίνδυνη ομάδα. Φέτος η Αμιάν δεν πατάει καλά επιθετικά με 22 γκολ και 38 γκολ παθητικό.

Η Ρέμς βρίσκεται στην 10η θέση με 28 βαθμούς σε 19 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 16-12. Πολύ σφιχτή αμυντικά αλλά και επιθετικά δυσκολεύεται αρκετά. Μεταξύ τους σε 5 παιχνίδια έχουν 5/5 G/G και 3/5 OVER 2.5. Η Αμιάν έρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες ανεξαρτήτως διοργάνωσης ενώ για το πρωτάθλημα στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις 1 βαθμό με 4/5 OVER 2.5. Η Ρέμς στα 5 τελευταία παιχνίδια για την Ligue 1 έχε 2 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με 3/5 2-3 GOAL. Επιλογή το 2-3 goal στο 2.05.

Διαβάστε περισσότερα στο in2sports.gr

Στίς 20:00 επίσης στην Ligue 1 Νίμ – Ρέν. Η Νίμ πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Ρέμς με 2-0. Η Νίμ είναι κάτω απο την ζώνη του υποβιβασμού στην 19η θέση με 15 βαθμούς σε 19 παιχνίδια. Υπάρχουν ελπίδες για σωτηρία, υπάρχει χρόνος αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Έχει συντελεστή τερμάτων 15-32 εμφανώς το πρόβλημα της είναι και στους δύο τομείς. Πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα απέναντί στην Ρέν θα πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένη σε όλους τους τομείς και να εκμεταλλευτεί και την θετική ψυχολογία μετά την νίκη απέναντί στην Ρέμς.

Η Ρέν είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς σε 19 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 19-18. Η Ρέν κάνει εξαιρετική πορεία φέτος και διατηρείτε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας και πριν σχεδόν έναν μήνα και ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η Ρέν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα απο το παιχνίδι η Νίμ δεν μεταμορφωθηκε επειδη κερδισε την Ρεμς και τις απουσίες της. Επιλογή το 2X & OVER 1.5 στο 1.95.

Διαβάστε περισσότερα στο in2sports.gr

Στις 22:00 στο Μονακό η επανάληψη τις διαφήμισης του ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Μονακό και την Πάρι Σεν Ζαιρμέν. Δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά στην βαθμολογία μιας και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Ψυχολογικά η εμφάνιση και το αποτέλεσμα ήταν σαν νίκη για την Μονακό. Αλλαγές στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν ουσιαστικά και με το προηγούμενο παιχνίδι πολύ πρόσφατα δεν υπάρχει και ουσιαστικός χρόνος προετοιμασίας.

Το σημείο που θα ασχοληθώ είναι το αποτέλεσμα στο 1ο ημίχρονο. Η Μονακό εντός έδρας στα πρώτα ημίχρονα έχει 5-3-1 και σκορ 10-6 ενώ η Παρί εκτός έχει 4-4-1 και σκορ 9-3. Οι δύο ομάδες έχουν χάσει μόνο από ένα ημίχρονο σε 9 παιχνίδια και μετά το ροντέο του προηγούμενου αγώνα στο 1ο ημίχρονο πιθανόν να εμφανιστούν επιφυλακτικές. Επιλογή το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.70.

Διαβάστε περισσότερα στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button