Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α.Ο Τσούκας – Α.Σ Μεξιατικός: Φάσεις και γκολ από το παιχνίδι (vid)

Δείτε με ποιον τρόπο κατάφερε ο Α.Σ Μεξιατικός να περάσει από την έδρα του Α.Ο Τσούκας, με σκορ 2-4.

Δείτε με ποιον τρόπο κατάφερε ο Α.Σ Μεξιατικός να περάσει από την έδρα του Α.Ο Τσούκας, με σκορ 2-4.

Με σκορ 2-4 ο Μεξιατικός κέρδισε τον Α.Ο Τσούκας στο γήπεδο «Λεωνίδας Γιαννέλος» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας. Τα γκολ πέτυχαν για τους φιλοξενούμενους ο Κρητικός, ο Αλεξίου, ο Ζαπαντιώτης και το τέταρτο ξανά ο Κώστας Αλεξίου.

Η ανακοίνωση του Α.Σ Μεξιατικός:

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2023, ώρα 3 μ.μ., διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στον Α.Σ. ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ και στον Α.Ο. ΤΣΟΥΚΑΣ, στο γήπεδο της Μακρακώμης, το «Λεωνίδας Γιαννέλος». Η ομάδα μας κατάφερε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα να πάρει το προβάδισμα και με την εκπνοή του αγώνα κατάφερε να σκοράρει ένα ακόμη γκολ και να φύγει νικήτρια από το γήπεδο της Μακρακώμης. Ήταν ένας γεμάτος αγώνας με αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες, με δύο δοκάρια για την ομάδα μας και πολλές καλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας.

Το τελικό σκορ του αγώνα έληξε με 2 – 4 ενώ το σκορ στην ανάπαυλα ήταν 1 – 1. Έπρεπε να φτάσει το 2024 και ο τελευταίος αγώνας του Α’ γύρου του ομίλου του πρωταθλήματος Β’ Τοπικού Φθιώτιδας για να καταφέρει η ομάδα μας να πάρει την πρώτη και πολύτιμη νίκη της για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα είχε τις ευκαιρίες να το καταφέρει νωρίτερα μέσα στη σεζόν, όμως χρειάστηκε και η επιστροφή της σημαίας στον ιστό της και μάλιστα επιστροφή που συνδυάστηκε με το γκολ που έδωσε το προβάδισμα της ομάδας στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα. Ο λόγος για τον Αποστόλη Ζαπαντιώτη ο οποίος αναμένεται να δώσει ώθηση στην ομάδα με τις ποδοσφαιρικές του αρετές καθώς και με την εμπειρία που διαθέτει.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν: 1ο γκολ με εκτέλεση πέναλτι ο Γιώργος Κρητικός. Το πέναλτι το κέρδισε ο Άρης Στεφανής. 2ο γκολ ο Κώστας Αλεξίου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νίκου Δρακάκη. 3ο γκολ ο Αποστόλης Ζαπαντιώτης έπειτα από ασίστ του Νίκου Δρακάκη. 4ο γκολ ο Κώστας Αλεξίου έπειτα από ασίστ του Θαλή Παππά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθεί αυτό το θετικό για την ομάδα μας αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Α.Ο. ΤΣΟΥΚΑΣ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία πάνω απ΄ όλα σε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ εδώ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button