Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έναρξη χορηγικής συνεργασίας Super League – NIVEA ΜΕΝ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής η παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας της Super League με την εταιρεία BEIERSDORF HELLAS S.A. για τα προϊόντα NIVEA MEN.

Κάθε εβδομάδα, όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίσουν το NIVEA MEN BEST GOAL, συμμετέχοντας στη διαδικτυακή ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Super League www.slgr.gr και κάθε μήνα να επιλέξουν τον NIVEA MEN PLAYER OF THE MONTH, επιλέγοντας τον ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε στους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Super League www.slgr.gr

O πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια των χορηγών της Super League τη Beiersdorf Hellas, μια μεγάλη εταιρεία η οποία, αφού αξιολόγησε τα οφέλη της συνεργασίας μας, αποφάσισε να επενδύσει στη Super League και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η χορηγική συνεργασία με τη το NIVEA MEN είναι ένα βήμα στη στρατηγική που έχουμε χαράξει όλοι μαζί, ώστε να προσελκύσουμε στη Super League χορηγούς οι οποίοι δεν είχαν επενδύσει μέχρι σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για άλλες εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν χορηγικά στη Super League.

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στον κ. Θεόδωρο Πουλόπουλο (Country Manager της BEIERSDORF Hellas), καθώς και στα στελέχη της εταιρείας για την άψογη συνεργασία και ευελπιστώ ότι στο προσεχές μέλλον θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και άλλες χορηγικές συνεργασίες».

Ο κ. Θεόδωρος Πουλόπουλος, Country Manager της BEIERSDORF Hellas, αφού ευχαρίστησε τη Super League για την επιτυχημένη υλοποίηση των διαγωνισμών NIVEA MEN BEST GOAL και NIVEA MEN PLAYER OF THE MONTH, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σύναψη αυτής της χορηγικής συνεργασίας με τη Super League.

Για εμάς είναι ένα ακόμη βήμα μιας στρατηγικής πορείας των τελευταίων ετών, που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στη υποστήριξη του αθλητισμού και την ανάδειξη του σύγχρονου ποδοσφαίρου και των αξιών του.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι άντρες σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα, μοιράζονται μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Στη BEIERSDORF HELLAS πιστεύουμε πως, η σύνδεση του NIVEA MEN με τον αθλητισμό, επιτρέπει τη δημιουργία ενός ισχυρού, συναισθηματικού δεσμού με τους άνδρες φίλαθλους.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button