Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μία Δυάδα και Μία Ισοπαλία

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην Ισπανία και την Segunda Division στις 20:00 Λα Κορούνια – Σανταντέρ. Ντέρμπι ουραγών αλλιώς με τις δυο ομάδες καρφωμένες το τελευταίο διάστημα στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Η γηπεδούχος Λα Κορούνια βρίσκεται στην τελευταία 22η θέση με 18 βαθμούς σε 22 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 18-35.

Η Σανταντέρ με έναν μόλις βαθμό παραπάνω σε αυτά τα 22 παιχνίδια, 19 και συντελεστή τερμάτων 23-28. Μεταξύ τους η προϊστορία έχει ένα αρκετά μεγάλο κενό μιας και πριν το φετινό παιχνίδι στις 26.10 όπου ήρθαν ισόπαλες 1-1 τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν την σεζόν 2010-11 και μετά από τόσο μεγάλο διάστημα δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψιν. Η Λα Κορούνια έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με Νουμάνθια και Τενερίφη.

Στα 5 τελευταία παιχνίδια μάζεψε 7 βαθμούς με 2 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η Σανταντέρ έρχεται από 3 ισοπαλίες και 2 ήττες μαζεύοντας μόλις 3 βαθμούς.

Σε πολύ δύσκολη θέση οι δύο ομάδες, κάθε βαθμός από δω και πέρα είτε κερδισμένος είτε χαμένος θα παίξει τον ρόλο του.

Πολύ αμφίρροπο με πολύ ισοπαλία και αυτή θα είναι η επιλογή στο παιχνίδι παρ όλο που υποθετικά η Λα Κορούνια βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα. Επιλογή το X σε μονό αποδεκτό και απόδοση 3.10.

Διαβάστε περισσότερα στο in2sports.gr

Στις 21:00 Χιρόνα – Εξτρεμαδούρα. Η γηπεδούχος παρ’ όλες τις προβλέψεις δεν καταφέρνει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της την εμπειρία της και το ρόστερ. Βρίσκεται στην 11η θέση με 31 βαθμούς σε 22 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 28-28. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έρχονται από λευκή ισοπαλία με την Αλκορκόν στην έδρα τους.

Είναι μέσα στην ζώνη τού υποβιβασμού με 22 βαθμούς σε 22 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 18-27. Και οι δυο ομάδες χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους μιας και τα περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν τις επόμενες αγωνιστικές και για την μάχη της παραμονής αλλά και για την άνοδο. Επιλογή το 2-3 goal σε απόδοση 1.95.

Διαβάστε περισσότερα στο in2sports.gr

Στις 22:00 στο Estadio del Meditrraneo Αλμερία – Οβιέδο. Η Αλμερία μετά απο ένα εξαιρετικό ξεκίνημα εκανε πριν τις γιορτές μια κοιλιά στην απόδοση της αλλά δεν της στοίχισε ουσιαστικά σε βαθμολογική θέση. Βρίσκεται στην 2η θέση με 39 βαθμούς σε 22 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 39-22. Η Οβιέδο κατάφερε να ξεκολλήσει απο τον πάτο της βαθμολογίας που βρισκόταν για αρκετό διάστημα στον πρώτο γύρο. Και το κατάφερε βελτιώνοντας την επιθετική της λειτουργία γεγονός που της έφερε αρκετούς βαθμούς.

Η Οβιέδο βρίσκεται πλέον στην 17η θέση με 23 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 27-23. Στα 5 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Οβιέδο έφερε 4/5 g/g με 2 ισοπαλίες 2 ήττες και 1 νίκη. Στην άλλη πλευρά του ζευγαριού οι γηπεδούχοι έρχονται απο 2 νίκες 2 ήττες και 1 ισοπαλία με 5/5 OVER 3.5 και 4/5 g/g. Επιλογή στο 1Χ & G/G με απόδοση 2.40.

Διαβάστε περισσότερα στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button