Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προς «ναυάγιο» η ανταλλαγή Πολιτάνο-Σπινατσόλα

Η Ίντερ άλλαξε τα δεδομένα...

Ρόμα και Ίντερ τα είχαν βρει αρχικά ώστε ο Ματέο Πολιτάνο και ο Λεονάρντο Σπινατσόλα να ανταλλάξουν φανέλες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία κάνουν λόγο για “πάγωμα” στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Την ώρα που ο Πολιτάνο είχε περάσει όλα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και πόζαρε με τη φανέλα της Ρόμα, με τους τζαλορόσι να έχουν μάλιστα την ελπίδα πως θα τον είχαν στη διάθεσή τους για τον αποψινό αγώνα Κυπέλλου με την Πάρμα, η Ίντερ άλλαξε τα δεδομένα.

Και αυτό γιατί απαίτησε από τον Σπινατσόλα να κάνει και άλλα ιατρικά τεστ προκειμένου να είναι απολύτως σίγουρη για την κατάστασή του, με τον Ιταλό αριστερο μπακ να έχει χάσει γύρω στα 30 ματς λόγω προβλημάτων τραυματισμού τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Πέρα μάλιστα από τα έξτρα τεστ που ζήτησαν (είναι απαίτηση του Αντόνιο Κόντε για κάθε νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του από εδώ και πέρα) οι νερατζούρι εξέφρασαν επίσης την επιθυμία να αλλάξουν και έναν όρο της συμφωνίας τους με την Ρόμα.

Αυτός έχει να κάνει με το πώς θα αποκτήσουν τον Σπινατσόλα, καθώς από εκεί που οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για δανεισμό με υποχρετική οψιόν αγοράς στα 27.000.000 ευρώ, ξαφνικά οι Μιλανέζοι θέλουν δανεισμό με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο αίτημα της Ίντερ δεν έχει βρει σύμφωνο την Ρόμα και αν δεν αλλάξει κάτι, είναι πολύ πιθανό το deal να ναυαγήσει.

Διαβάστε επίσης

Back to top button