Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Σακελλάρης: «Εμείς σαν Ένωση στηρίξαμε τη συμμαχία!»

Για την έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στα γραφεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας, μίλησε ο Κώστας Σακελλάρης, στην ραδιοφωνική εκπομπή «Double» του «ARENA FM 89,4», της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε αναλυτικά της δηλώσεις του Κώστα Σακελλάρη:

”Είχαμε συνέλευση για τον προϋπολογισμό στις 27 Νοεμβρίου, ο οποίος όχι μόνο πέρασε ομόφωνα αλλά έκανα και μια διάλεξη για το πως ”συμμαζέψαμε” την Ένωση. Πράγματι, υπήρχαν 300.000 στον ισολογισμό του 2010 και εγώ κατάφερα να περιορίσω 200.000 ευρώ από αυτό το κόστος. Έκοψα λεφτά από κάποιους που έκαναν…πάρτι μέσα στην Ένωση.  Αυτά τα έδωσα στα σωματεία και αναπτύξαμε το ποδόσφαιρο. Το 2010 εκδώσαμε 630 δελτία και πέρυσι κλείσαμε με 1.400, άρα καταλαβαίνετε πόσα παιδάκια παίζουν ποδόσφαιρο στην Φθιώτιδα. Έχουμε γύρω στα 60 σωματεία.

Παρόλα αυτά αυτοί δεν βγάλανε άχνα στην συνέλευση, δεν κατέθεσαν τα παράπονα τους τότε. Το ψηφίσαμε όλοι ομόφωνα, υπήρχαν δημοσιογράφοι και μετά από 9 ημέρες με έστειλαν ένα χαρτί ότι έχω κάνει σφάλματα την προηγούμενη χρονιά. Πως με κατηγορούν όταν και αυτοί ψήφισαν τον οικονομικό και διοικητικό προϋπολογισμό του Φεβρουαρίου; Γιατί δεν τα είπαν αυτά στην συνέλευση προχθές; Μόλις ενημέρωσα τα σωματεία για το χθεσινό περιστατικό, πήραν πρωτοβουλία και υπέγραψαν ένα χαρτί που μέμφονται αυτούς που με κατηγορούν.

Το ίδιο που έγινε τώρα, συνέβη και πέρυσι αλλά μάζεψαν μόνο 5 υπογραφές γιατί δεν πίεσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.Εγώ άρχισα να μαζεύω στοιχεία για αυτούς τους συμβούλους. Έτσι τους έβαλα να κάνουν υπεύθυνες δηλώσεις για αυτά που με κατηγορούν, έφερνα δημοσιογράφους στις συνελεύσεις ώστε να καταγράφονται όλα και μπορώ ανά πάσα στιγμή να αποδείξω πως όσα αυτά που λένε είναι ψέματα. Μάλιστα, όταν τους κάλεσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος σε ένα ξενοδοχείο για να τους πει ότι πρέπει να υπογράψουν αυτό το χαρτί ένας από αυτούς είπε πως ο πρόεδρος δεν έχει κάνει αυτά τα πράγματα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος του είπε τότε να μην ανησυχεί γιατί εμείς δεν θέλουμε να τον κλείσουμε φυλακή, απλά να τον διώξουμε! Δεν θα καταφέρουν να με διώξουν και μάλιστα φυλακή θα πάνε άλλοι…”

Για το χθεσινό περιστατικό στο συμβούλιο: ”Η τακτική του Γιάννη Παπαδόπουλου θυμίζει γερμανική κατοχή. Όμως να θυμίσω πως τότε οι Γερμανοί ξόδεψαν χρόνο στην Ελλάδα, σκοτώσανε τους προδότες, φεύγοντας πήγαν στην Ρωσία, τους έπιασε τον κρύο και έχασαν τον πόλεμο. Έτσι θα γίνει και τώρα”

Για το αν ο Γιάννης Παπαδόπουλος λέει ποιον εκπροσωπεί: ”Αυτός ο άνθρωπος δεν λέει ποιον εκπροσωπεί αλλά είναι ξεκάθαρο πως στηρίζει την ΑΕΚ. Αν βάλετε να δείτε το βίντεο ο άνθρωπος σηκώνεται απροκάλυπτα όποτε θέλει από την καρέκλα του. Αν μου έλεγε από πριν ότι θέλει να έρθει στην συνέλευση θα τον έλεγα να κάτσει σε μια θέση προσεκτικά. Αυτός ήρθε μαζί με άλλα… καλόπαιδα και γενικά ήταν ο υποβολέας της όλης ιστορίας. Ο οποίος από πέρυσι, άρχισε να μου επιτίθεται. Σε έναν αγώνα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ μου όρμηξε και με χτύπησε και στην συνέχεια στο τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ενώ καθόμουν με τον 12χρονο γιο μου, φρόντισε να κάτσει κοντά σε εμάς και μας έκανε χειρονομίες. Τρόμαξε ο γιος μου αλλά τον είπα να μην ανησυχεί γιατί αυτόν τον…δέρνουμε πολύ εύκολα”.

Για το αν έχει καταγγείλει όλα αυτά τα περιστατικά στις Αρχές: ”Όλα αυτά όχι μόνο τα έχω καταγγείλει αλλά έχω κάνει και μήνυση στον Παπαδόπουλο γιατί πέρυσι το Πάσχα με πήρε τηλέφωνο και απείλησε πως θα με βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι και θα με θάψει! Έχει βάλει όλο τον κόσμο να αποσύρω αυτή την μήνυση, αλλά η υπόθεση θα πάει μέχρι να τελεσιδικήσει. Η αστυνομία προχθές δια μαγείας εξαφανίστηκε όταν ήρθαν να τον πάρουν αυτόφωρο. Ο αστυνομικός ήταν μπροστά και φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο.

Για το ποιος είναι ο σκοπός του κ. Παπαδόπουλου: ”Ο σκοπός του είναι να πάρει την ΕΠΣ Φθιώτιδας ενόψει και τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ. Εμείς όμως να τονίσουμε σαν Ένωση, ότι στηρίξαμε την συμμαχία, στηρίζουμε την ΕΠΟ και τον κ. Γραμμένο. Η δουλειά μου εδώ στην Φθιώτιδα είναι να εκπροσωπώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να βοηθάω τα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην μεγάλη ομάδα της Λαμίας”.

Για τους μπράβους που εισήλθαν στην Ένωση: ”Οι μπράβοι που ήρθαν άλλαξαν κλειδαριά και δεν άνοιγε η πόρτα την επόμενη μέρα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έφερε αυτούς τους άντρες. Φεύγοντας από τα γραφεία αφού δεν μπορούσα να μπω μέσα είδα από το παράθυρο τα ίδια πρόσωπα που ήταν και την προηγούμενη βραδιά. Όταν έστειλα κάποια άτομα εκεί για να εκδώσουν κάποια δελτία μου είπαν ότι είναι κάποιοι…φίλοι μας.

Για τις επόμενες κινήσεις του: ”Εγώ θα κάνω αυτό που επιτάσσει ο νόμος, δεν προάγω την βία, είμαι νομοταγής πολίτης. Έχω οικογένεια , δεν έχω μπράβους και όποιος θέλει ας έρθει σπίτι μου για να τον φιλοξενήσω και όχι να τον δείρω. Όταν εγώ πάω να παρακολουθήσω αγώνα, ξέρω πως πίσω μου κάθεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος για να αισθάνομαι την ανάσα του. Εσείς το θεωρείται αυτό φιλική παρέμβαση; Υπάρχουν τηλεφωνήματα, υπάρχει βίντεο με επίθεση και καιρός είναι κάποιος να παρέμβει. Ο καθένας μπορεί να κάνει επίθεση όπου θέλει και από εκεί και πέρα να γίνεται κυρίαρχος;”

Για την συνομιλία του με τον Μελισσανίδη: ”Με κάλεσε τις τελευταίες μέρες ο κ.Μελισσανίδης και του είπα είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν εσένα και την ΑΕΚ; Ήταν πολύ ευγενής και μου είπε να πάω να το συζητήσουμε και τον ευχαριστώ για αυτό. Σαν πρόεδρος Ποδοσφαιρικών Σωματείων έπρεπε να καταθέσω τα παράπονα μου.

Για την σιωπή που κρατούν πολλοί πάνω σε αυτό το ζήτημα: ”Δεν μιλάει κανένας όμως επί του θέματος.  Δεν ξέρω που θα φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά νομίζω πως η ίδια Πολιτεία πρέπει να παρέμβει. Ξέρω από φίλους μου βουλευτές ότι θέμα συζήτησης στην Βουλή είναι το συμβούλιο της Ένωσης της Λαμίας. Γίνανε τραγελαφικά πράγματα τα οποία δεν αρμόζουν σε ένα χώρο με οικογένειες και παιδιά”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button