Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στις 27/1 το πόρισμα της ΕΕΑ για τη σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στην ΕΕΑ για τις καταγγελίες περί σχέσεως ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Μετά από περίπου πέντε ώρες, ολοκληρώθηκε η διαδικασία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σχετικά με την καταγγελία για σχέσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Μέχρι την προσεχή Πέμπτη, οι εμπλεκόμενες πλευρές, δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη έχουν προθεσμία για να καταθέσουν σχετικό υπόμνημα, ενώ στις 27/1 θα υπάρξει νέα συνεδρίαση ώστε να ληφθεί η σχετική απόφαση.

Στη διαδικασία είχαν κληθεί και φυσικά πρόσωπα από τις δύο πλευρές αλλά δεν προσήλθαν στη διαδικασία, ενώ οι δύο εμπλεκόμενες εταιρίες Dimera και Beltera αποχώρησαν χωρίς να δώσουν εξηγήσεις, τονίζοντας ότι μόλις χθες ενημερώθηκαν σχετικά και δεν είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα να απαντήσουν στις ερωτήσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο νομικός εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη, κ. Δριλεράκης κατέθεσε το επιχείρημα ότι δεν υπάρχει καμία ιδιοκτησιακή σχέση του ιδίου, αλλά του γιου του Νίκου Σαββίδη και της γυναίκας του, Κυριακής Σαββίδη, οι οποίοι απλά συμβουλεύονται τον Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, κατά τη διαδικασία αναφέρθηκε ότι ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ιωάννης Καλπαζίδης έχουν κόψει τις επαφές και δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button