ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ακόμη δεν έμεινε ελεύθερος… και υπάρχει ενδιαφέρον!

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο ανασταλτικό χαφ, Λούκας Ράμος, όπου σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Λαμία.

Ανενεργός μοιάζει ο Πλατανιάς έως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι. Υπάρχουν εξηγήσεις γι’ αυτό με πρώτη το οικονομικό. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο προκειμένου να είναι η διοίκηση εντάξει στις υποχρεώσεις της.

Δεύτερος λόγος είναι η αναποφασιστικότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η θέση του τερματοφύλακα. Εκεί έπεσε στο τραπέζι κάποια στιγμή το να αποκτηθεί δεύτερος κίπερ και πρώτος να πάει ο Μαντζάρης, αλλά οι εμφανίσεις του τελευταίου θορύβησαν τους πάντες. Το αποτέλεσμα είναι να αναζητείται ένας που να μπορεί να πάρει τα γάντια του βασικού χωρίς απαραίτητα να κλείνει τον δρόμο και στον Μαντζάρη. Πολλά τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Κι ενώ κάποιες περιπτώσεις έμοιαζαν να έχουν προχωρήσει, στην πορεία πάγωσαν.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς καλείται να καλύψει τα κενά των Μπιανκόνι, Μποσέτι και Νίλι. Εύκολο να το λες, πολύ δύσκολο στην πράξη. Μία περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι για τα χαφ είναι ο Λούκας Ράμος.

Ο Βραζιλιάνος, που είχε μία πολύ καλή χρονιά πέρυσι με τον Απόλλωνα Λάρισας, πήγε το καλοκαίρι στη Λαμία. Εκεί ουσιαστικά δεν… ακούμπησε. Δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν από τους προπονητές του πως αξίζει κάτι περισσότερο με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιό του. Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον είχε εκφράσει και η Παναχαϊκή, αλλά μετά την απόκτηση του Δημήτρη Φροξυλιά αυτό «πάγωσε».

πηγή: Sportime

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close