Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σε χαλαρούς ρυθμούς η πρώτη προπόνηση της Βραζιλίας

Σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάσθηκαν οι Βραζιλιάνοι διεθνείς, που έκαναν σήμερα (12/6) την πρώτη τους προπόνηση επί ρωσικού εδάφους και ενόψει Μουντιάλ.

Ο Τίτε, επιβεβαίωσε πως είναι ένας από τους προπονητές που δίνουν μεγάλη σημασία στο «κλίμα» της ομάδας, παρέχοντας την δυνατότητα στους παίκτες του να αστειευθούν και να απολαύσουν την παρθενική τους προπόνηση στην Ρωσία.

Αλλωστε αυτό, είναι και ένα από τα βασικά στοιχεία που έφερε ο έμπειρος τεχνικός στην «σελεσάο», καθώς πολλοί από τους Βραζιλιάνους διεθνείς σχολιάζουν με θετικό πρόσημο το γεγονός ότι έχουν γίνει «μία οικογένεια».

Παρόντες στις εγκαταστάσεις του σταδίου Yug-Sport, περίπου 5.000 φίλοι του ποδοσφαίρου που θέλησαν να απολαύσουν από κοντά τον Νεϊμάρ και την παρέα του. Η προπόνηση διεξήχθη υπό τον καυτό ήλιο της περιοχής και ο αστέρας της Βραζιλίας, δεν έδωσε ένταση στο πρόγραμμα του, όπως και οι περισσότεροι από τους βασικούς που επικράτησαν στον τελευταίο φιλικό της Αυστρίας με 3-0.

Φορώντας έναν μπλε επίδεσμο στο δεξί πόδι, προστατεύοντας το από ενδεχόμενη υποτροπή στο κάταγμα που υπέστη στο μετατάρσιο και τον κράτησε αρκετούς μήνες εκτός δράσης, το «Νο 10» της Βραζιλίας έδειξε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ειδικά στον τομέα της επιτάχυνσης που είναι -μαζί με την στήριξη- ο σημαντικότερος για τέτοιου είδους τραυματισμό.

Στο περιθώριο της προπόνησης, τηρήθηκε και η βραζιλιάνικη παράδοση για όσους έχουν γενέθλια, καθώς ο Κουτίνιο που συμπλήρωσε 26 χρόνια ζωής, δέχθηκε από τους συμπαίκτες του «επίθεση» με αυγά και αλεύρι…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button