Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκτός Ποντένσε και Μπενζιά!

Με την προπόνηση της Παρασκευής συνεχίστηκε στου Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Άρη, με τους Μπενζιά και Ποντένσε να παραμένουν στα «πιτς».

Εκτός ομαδικού προγράμματος παρέμειναν για ακόμη μια μέρα στου Ρέντη οι μοναδικοί εναπομείναντες τραυματίες του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε και Γιασίν Μπενζιά.

Οι δύο μεσοεπιθετικοί βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας από τις θλάσεις που υπέστησαν και συνέχισαν με τα ατομικά τους προγράμματα και φορτσάρουν για την επιστροφή τους, την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει πια άλλα προβλήματα.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου πλέον, ο Πορτογάλος θα βγάλει και την αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, χωρίς να έχει δείξει τις προθέσεις του για ενδεκάδα.

Όπως και να ‘χει πάντως, δύσκολα ο προπονητής του Ολυμπιακού θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία ματς πρωταθλήματος, επιλέγοντας τον Σα στο τέρμα, Τσιμίκα, Ομάρ στα άκρα της άμυνας και τους Σεμέδο – Μπα στο κέντρο της.

Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι οι δύο χαφ, ο Βαλμπουενά μπροστά τους, ο Ελ Αραμπί στο κέντρο της επίθεσης και ουσιαστικά εκκρεμούν οι δύο θέσεις των εξτρέμ, με τον Μασούρα να είναι το φαβορί για τη μία εξ αυτών.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button