Άλλα αθλήματα

Α. Λ. Α. Λαμίας: Πρώτη θέση για τον Παπαευθυμίου Αλέξανδρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting! (pics)

Ημέρα χαράς ήταν η χθεσινή για την Α. Λ. Α. Λαμίας, καθώς ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής της Λέσχης, ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Junior στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Karting.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Α. Λ. Α. Λαμίας:

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα χαράς για την Α.Λ.Α.Λαμίας.

Ο νεώτερος αθλητής της Παπαευθυμίου Αλέξανδρος κατέκτησε την νίκη στην κατηγορία Junior στον πρώτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting στην πίστα των Αφιδνών, KARTODROMO με την ομάδα της GSR.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέξανδρος δεν άφησε κανένα περιθώριο στους ανταγωνιστές του. Έδειξε από την αρχή πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση υπό την καθοδήγηση του τεχνικού υπεύθυνου Δημήτρη Κεράτσα.

Η αρχή έγινε με τα ελεύθερα δοκιμαστικά, με τον πρώτο χρόνο. Στα επίσημα δοκιμαστικά ο Αλέξανδρος συνέχισε να πιέζει και ο πρώτος χρόνος ήταν φυσικό επακόλουθο, δίνοντας του, το δικαίωμα να εκκινεί πρώτος.

Στους δύο προκριματικούς συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και κατακτά την πρώτη θέση δείχνοντας σε όλους πως είναι το φαβορί για την επικράτηση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Στον μεγάλο τελικό κάνει αυτό που πρέπει και τερματίζει στην πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εμείς είμαστε περήφανοι που ο αθλητής μας, έδειξε πόσο σημαντικός είναι ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός στις νεώτερες ηλικίες και πως υπάρχει μέλλον αρκεί να υπάρχει σωστή καθοδήγηση.

Γραφείο Τύπου Α.Λ.Α.Λαμίας

Γιάννης Τσινάβος

?Petros Kastorinis http://kartisidea.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button