ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η αποστολή αφύπνισης της ομάδας… και το κλίμα που είναι «βαρύ»

Μία νίκη στα τελευταία 10 ματς μετράει η Λαμία και αυτό είναι αρκετό για να την κάνει να μπλέξει για τα καλά ακόμη και με τον απευθείας υποβιβασμό.

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στη Λαμία, ενώ την Κυριακή (10/4) υπήρξε και «επίσκεψη» από τους οπαδούς.

Μία νίκη στα τελευταία 10 ματς μετράει η Λαμία και αυτό είναι αρκετό για να την κάνει να μπλέξει για τα καλά ακόμη και με τον απευθείας υποβιβασμό.

Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα που αδυνατούν να συνέλθουν οι Φθιώτες, Άλλαξε ο προπονητής, αλλά ούτε αυτό έδωσε την απαιτούμενη ώθηση. Ο Τζανλούκα Φέστα δεν ήταν εξάλλου η πρώτη επιλογή και φαίνεται γιατί. Δυσκολεύεται να δώσει το κάτι παραπάνω. Πήρε μία ομάδα στο +8 από τον τελευταίο και πλέον η διαφορά εξανεμίσθηκε.

Ωστόσο, ο Ιταλός έχει κάτσει σε μόλις τέσσερα ματς στον πάγκο των «κυανόλευκων». Συνεπώς το δικό του μερίδιο ευθύνης για την όλη κατάσταση είναι το μικρότερο. Υπήρξαν πολλά απρόοπτα μέσα στη σεζόν, αλλά σε αυτό το σημείο κανείς δεν μπορεί να ψάξει για άλλοθι.

Οι παίκτες, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, έχουν παρουσιαστεί κατώτεροι των απαιτήσεων και γι’ αυτό την Κυριακή (10/4) κάποιοι φίλαθλοι πήγαν στο γήπεδο. Η «επίσκεψη» είχε γίνει γνωστό από το Σάββατο (9/4). Στόχος να αφυπνιστούν άπαντες. Το μήνυμα ήταν διπλό. Από τη μία ζητήθηκε στους ποδοσφαιριστές να αντιδράσουν και από την άλλη τους επισημάνθηκε πως ο κόσμος θα είναι στο πλάι τους.

Το κλίμα είναι αναμενόμενα βαρύ, ο προβληματισμός διάχυτος και στη Λαμία δείχνουν να μην μπορούν πλέον να εντοπίσουν τι ακριβώς φταίει. Μετά την ήττα από τον Βόλο υπήρξε και μία ατάκα στελέχους του κλαμπ που «φωτογραφίζει» την απόγνωση που υπάρχει. Λίγο αφότου είχε ακουστεί το σφύριγμα της λήξης και είχαν σχηματιστεί κάποια πηγαδάκια ακούστηκε το «τι κάνουμε τώρα ρε μ@λ@κες;». Αντιπροσωπευτικό της κατάστασης που επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ομάδα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button