ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Επικίνδυνη αποστολή» στο Αγρίνιο για τη Λαμία!(match day)

Με μοναδικό στόχο να μην ηττηθεί και να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί στις 20:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αγρινίου, τον ΠΑΣ Λαμία.

Αμφότερες οι ομάδες θα «παλέψουν» για να πάρουν τη νίκη, με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται εδώ και αρκετές αγωνιστικές με την πλάτη στον τοίχο, ενώ η Λαμία ψάχνει την καλή εμφάνιση, έτσι ώστε να πάρει και πάλι τα πάνω της…αλλά και τους βαθμούς που χρειάζεται ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία!

Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Ταϊρόν να μην μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στον αγώνα με τα Τρίκαλα με τον Ισπανό να μένει εκτός αποστολής.

Επίσης, εκτός παιχνιδιού θα είναι και ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος κουβαλάει τιμωρία από το πρωτάθλημα της SuperLeague 2 και τον Πλατανιά Χανίων και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Να σημειώσουμε, πως επιστρέφει κανονικά στην αποστολή ο Ντάνι Μπεχαράνο, μετά από τις τρεις αγωνιστικές ποινή που είχε, ενώ στη διάθεση του Μάντζιου θα είναι και ο Σκόνδρας, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί λόγω τιμωρίας στο ματς με τον Ολυμπιακό!

Πιο αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας είναι η εξής:

13 Damir Kahriman
30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

4 Adejo Daniel
5 Τζανετόπουλος Άνταμ
8 Πλιάτσικας Βασίλειος
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
27 Scarduelli Vanderson
50 Asigba Mark

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
16 Bejarano Danny
21 Δημούτσος Έλιν
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος
90 Καραγιάννης Χριστόφορος

11 Καραμάνος Αναστάσιος
17 Βλαχομήτρος Ανέστης
18 Romanic Lazar
19 Ismail Sassi

*O Miguel Bianconi είναι εκτός αποστολής επειδή εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής καθώς είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες στον Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Super League 2

 

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Οι δύο απουσίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Λαμία, σίγουρα θα παίξουν ρόλο στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία. Από τη στιγμή που λείπει ο Ταϊρόν… η ομάδα της Φθιώτιδας λογικά δεν θα παίξει με καθαρό δεκάρι.

Πάμε όμως να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό παιχνίδι. Στο τέρμα, θα έχουμε τον Θεοδωρόπουλο ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, ο Σκόνδρας δεξιά, ο Πλιάτσικας και ο Αντέτζο στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Βάντερσον θα αγωνιστεί αριστερά.

Στο κέντρο, θα είναι ο Μπεχαράνο με τον Δημούτσο, ενώ πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ίσως δούμε τον Βασιλόγιαννη. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να δούμε τον Ρόμανιτς να παίζει πίσω από τον προωθημένο Καραμάνο και τον Βασιλόγιαννη να πηγαίνει στα άκρα ενώ στο άλλο άκρο να δούμε τον Σάλιακα.

Αν δεν ισχύσει αυτό και ο Βασιλόγιαννης αγωνιστεί σε ελεύθερο ρόλο, θα δούμε τον Ρόμανιτς αριστερά, τον Σάλιακα δεξιά και τον Καραμάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Τα αγωνιστικά νέα του Παναιτωλικού

Στην αποστολή του σημερινού αγώνα με τη Λαμία, συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές:

Άλβαρες, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντάουντα, Ντουάρτε, Ρόσα, Κέβιν, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Σανιά, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Κνετ, Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button