Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Ξάνθη!

Χωρίς τον τραυματία Γιάννη Μπουζούκη και τον τιμωρημένο Δημήτρη Κουρμπέλη η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη.

Μέσα ο Ινσούα και πρώτη για Ανουάρ – Νάγκι.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου την αποστολή που θα ταξιδέψει σε λίγη ώρα για την Ξάνθη ενόψει του αγώνα με την τοπική ομάδα το μεσημέρι της Κυριακής. Στην Αθήνα θα παραμείνουν όπως αναμενόταν ο τραυματίας Γιάννης Μπουζούκης αλλά και ο τιμωρημένος Δημήτρης Κουρμπέλης. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Εμάνουελ Ινσούα παρά τις ενοχλήσεις που είχε αναφέρει πως έχει την Παρασκευή.

Από εκεί και πέρα, για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Ανουάρ και Νάγκι, που μάλιστα αναμένεται στο ματς της Κυριακής να πραγματοποιήσουν και το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Περέα, Νάγκι, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Ανουάρ, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος και Καμπετσής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button