ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Καλώς ή κακώς… χρειάζεται ενίσχυση!

Χρειάζεται ενίσχυση... και μάλιστα άμεσα!

Για περίπου 53 λεπτά ο ΠΑΣ Λαμία κρατούσε με σχετική ευκολία το 0-1 με το γκολ του Ντάνι Μπεχαράνο απέναντι στον Παναιτωλικό!

Ήρθε όμως το πέναλτι του Ντάουντα, που έδωσε από έναν βαθμό στις δύο ομάδες «μαχαιρώνοντας» επί της ουσίας τη Λαμία!

Τώρα πέρα από την ισοπαλία, είδαμε σε ένα ακόμη ματς πως λείπουν ορισμένα στοιχεία απο την ομάδα της Φθιώτιδας, για να πετύχει το κάτι παραπάνω!

Το σημερινό παιχνίδι έδειξε αρκετά πράγματα και τόνισε τις δύο σημαντικές ελλείψεις που έχει η ομάδα.

Ο Παναιτωλικός έκανε για ένα 20λεπτο πραγματικά ότι ήθελε τον ΠΑΣ. Το κέντρο ήδη από τα πρώτα λεπτά είχε χαθεί, με αποτέλεσμα ο Ρόσα και ο Άλβαρεζ να κάνουν παιχνίδι μόνοι τους!

Πέραν από την μαχητικότητα του Δημούτσου σε ορισμένα σημεία του αγώνα, ο Μπεχαράνο έδειξε να είναι κάπως ντεφορμέ, ενώ ο Σκόνδρας δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι.

Είχαμε τονίσει και παλαιότερα πως τα συνεχόμενα ματς σε παίκτες βασικούς θα φέρουν κούραση και η κούραση θα φανεί σε παιχνίδια όπως το σημερινό. Συν τοις άλλοις για ακόμη ένα ματς, η δημιουργία έλλειπε από το ρεπορτόριο της Λαμίας! Μόλις 4 τελικές ευκαιρίες σε 95 λεπτά αγώνα!

Για αυτό καλώς ή κακώς η ομάδα θέλει ενίσχυση άμεσα, έτσι ώστε να δυναμώσει ο πάγκος της (με ένα ανασταλτικό χαφ)… και να μπει λίγο δημιουργία στο παιχνίδι της (με ένα δεκάρι)…

Ταπεινή μου άποψη!

Διαβάστε επίσης

Back to top button