Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κέρδισε στις λεπτομέρειες η Πελασγία!(φωτορεπορτάζ+vids)

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο η Γλύφα υποδέχθηκε τον Πελασγιακό.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο η Γλύφα γνώρισε την ήττα με 0-1 σκορ από τον Πελασγιακό.

Το ματς:

Ένα κλασσικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που όταν παίζουν μεταξύ τους βλέπουμε τα πάντα είχαμε σήμερα στο γήπεδο της Γλύφας.

Η ομάδα της Γλύφας λοιπόν υποδέχθηκε τον Πελασγιακό, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από το γήπεδο με τη νίκη 0-1.

Την παράσταση στην αρχή του αγώνα «έκλεψαν» οι οπαδοί των δύο ομάδων, οι οποίοι με τα καπνογόνα τους κατάφεραν να γίνουν ξανά αντικείμενο συζήτησης.

Καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα για περίπου 7 λεπτά και ο λόγος είναι απλώς και φαίνεται στις φωτογραφίες του LamiaSports πιο κάτω.

Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα της Γλύφας κέρδισε τη μάχη του κέντρου, όχι όμως και τον αγώνα! Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι για τον Πελασγιακό στο 19΄όταν ο Μάνος σούταρε αλλά ο Κωνσταντίνου με ωραία επέμβαση έστειλε τη μπάλα κόρνερ κρατώντας το 0-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάνος και πάλι, έβγαλε μπαλιά στην απέναντι πλευρά του γηπέδου, όπου εκεί βρισκόταν ο Σκεμπές, ο οποίος πάτησε περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 26΄ο Παπακωνσταντίνου προσπάθησε μέσα από την μεγάλη περιοχή του Πελασγιακού να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σκούρα.

Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Πριν καλά καλά αρχίσει το δεύτερο 45λεπτο και στο 48΄ο Σκεμπές έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός της περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντίνου για το 0-1!

Από εκεί και έπειτα, το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα κ. Καλύβας να δείξει αρκετές κάρτες έτσι ώστε να μπορέσει να κρατήσει τις ισορροπίες. Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν να μείνει η ομάδα του Πελασγιακού με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 83΄ο Κατσαμπέκης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και αποχώρησε από το γήπεδο.

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα!

Να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία κύριους Καλύβα Ιωάννη, Καμζόλα Αλέξανδρο και Αργυρόπουλο Χρήστο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Γλύφας: Κωνσταντίνου, Καραγεώργος, Γκίστης, Κωνσταντίνου Ιωα., Παπακωνσταντίνου Γ., Ξηρογιάννης, Παπακωνσταντίνου Θ., Μπαμπανιώτης, Κόρκος, Καραγεώργος Κ., Ξηρογιάννης Δ.

ΑΟ Πελασγιακός: Σκούρας, Κατσαμπέκης, Σιμπέλι, Κίτσιος, Παρίσης, Πρεμέτης, Σκαρμούτσος, Κουλλάφι, Μάνος, Ράπτης, Σκεμπές

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button