Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Μοιράστηκαν» βαθμούς… και εντυπώσεις!(φωτορεπορτάζ)

Η Νίκη Αγ. Παρασκευής υποδέχθηκε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής τον ΑΟ Στυλίδας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Στο 1-1 έμειναν οι ομάδες της Νίκης Αγ. Παρασκευής και του ΑΟ Στυλίδας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας.

Ο Καρκάνης από τη μία άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχος, από την άλλη η απάντηση ήρθε για τη Στυλίδα με τον Κουφιώτη Αλ. να σκοράρει και να διαμορφώνει από το πρώτο 45λεπτο το 1-1.

Το ματς:

Στο 15′ ο Ζήσιμος έκανε την προσωπική ενέργεια, πέρασε τον Βαρυπάτη Ι., έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Μήτσου οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν με αποτέλεσμα ο Καρκανης με το κεφάλι να κάνει το 1-0.

Στο 23′ γυριστό του Καρκανη, ο Μήτσου έδιωξε τη μπάλα εντυπωσιακά σώζοντας την ομάδα του!

Σουτ του Κουφιώτη Α. στο 39′ από καλή θέση, ο Σκοτίδας έπεσε και μπλόκαρε.

Στο 43′ ο Κώστας Κουφιώτης έβγαλε τη σέντρα στον αδερφό του Αλέξανδρο, ο οποίος με ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια, κάνοντας το 1-1.

Πρώτη φάση για το δεύτερο ημίχρονο, ο Μπίκος έφυγε στην αντεπίθεση, βγήκε τετ α τετ με τον Σκοτίδα αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης του είπε όχι στο 48′.

Στο 52′ ο Τζοντορας βρέθηκε σε θέση βολής, απέναντι στον Σκοτίδα, σούταρε ο εξτρέμ της Στυλίδας αλλά ο Γενιτσαρόπουλος έβαλε το πόδι του και έσωσε την ομάδα του.

Στο 81′ καλή φάση για τη Στυλίδα, ο Βαρυπατης Χ. έβγαλε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι, ο Τζοντζορας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σκοτίδας και πάλι μπλόκαρε.

Η Αγία Παρασκευή απάντησε με τον Κοντονίκο να βγάλει με πάσα τακουνάκι τον Ζήσιμο τετ α τετ αλλά ο Μήτσος πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα.

Σέντρα του Βαρυπάτη Ι., ο Μπίκος έκανε την προβολή η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σκοτίδα.

Το LamiaSports βρέθηκε στον αγώνα των δύο ομάδων και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ:

dig

Διαβάστε επίσης

Back to top button