Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη για την ΑΕ Εχιναίων / Πρώτη ήττα με πολλά παράπονα από την Ηράκλεια η οποία σκέφτεται ακόμη και να αποχωρήσει!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, η ΑΕ Εχιναίων υποδέχθηκε τον Ο.Φ Ηράκλειας στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο.

Με τελικό σκορ 2-3 η ομάδα της ΑΕ Εχιναίων πήρε το ντέρμπι απέναντι στον Ο.Φ Ηράκλειας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας για τον 3ο όμιλο.

Στο παιχνίδι μπορεί να είχαμε γκολ, όμως είχαμε και αρκετά παράπονα για την διαιτησία από την πλευρά του Ο.Φ Ηράκλειας.

Τα παράπονα της Ηράκλειας από τη διαιτησία ήταν έντονα και μετά το τέλος του αγώνα αλλά και κατά την διάρκειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ο.Φ.Η αναμένεται να προχωρήσει σε αιχμηρή ανακοίνωση που ίσως να γνωστοποιεί μέσω αυτής και την αποχώρηση του συλλόγου από το πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας!

Από την άλλη η Ένωση Εχιναίων πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, παίρνοντας έτσι τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος!

Το ματς:

Μόλις στο 25΄ο Παπαποστόλου για την Ηράκλεια έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-1! Ο μεσοεπιθετικός του Ο.Φ.Η εκτέλεσε ένα φάουλ από καλή απόσταση όμως το δοκάρι δεν του έκανε το χατήρι!

Ο Παπαποστόλου ήταν πρωταγωνιστής και στην επόμενη φάση του αγώνα, όπου έγινε και το 0-1! Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων στο 36΄πέρασε δύο αντιπάλους από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Ένωσης όπου εκεί βρισκόταν ο Ντεμίρης, ο οποίος σε κενό τέρμα δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση των γηπεδούχων άργησε δέκα λεπτά..Στο 46΄του αγώνα και πριν σφυρίξει ο διαιτητής του αγώνα για ημίχρονο, ο Νίκος Λαΐνας με κεφαλιά έπειτα από φάουλ έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Το 2-1 για την ΑΕ Εχιναίων ήρθε έπειτα από στημένη φάση για τους γηπεδούχους. Ο Ντενης πήρε την κεφαλιά και ο Στόκας με προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Κάπου εκεί άρχισαν τα παράπονα της Ηράκλειας για τη διαιτησία, καθώς υποστηρίζουν πως υπήρξε επιθετικό φάουλ στη φάση του 2-1. Για περίπου πέντε λεπτά δεν είχαμε παιχνίδι, αλλά διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.

Το 3-1 ήρθε από τον Πολύμερο, ο οποίος με ωραίο πλασέ τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στο 90΄ο Παπαποστόλου είχε και πάλι δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στην επαναφορά ο Σταύρος Φλώρος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαβάστε επίσης

Back to top button