ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα facts and figures του Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία!(pic)

Από τα total market value, στο μέσο όρο ηλικίας και από εκεί στους διεθνείς! Απ΄όλα έχει το Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία...

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 20:00 τον Παναιτωλικό σε μία πραγματική «μάχη».

Το LamiaSports τώρα, για να σας βάλει στο κλίμα… σας ετοίμασε ένα άρθρο με τα facts and figures του αγώνα, συγκρίνοντας τις δύο ομάδες!

Ας ξεκινήσουμε:

*Τα total market value των δύο ομάδων, παρά την διαφορά του στη βαθμολογία… έχουν μερικά εκατομμύρια διαφορά. Από τη μία της Λαμίας είναι στα 6.40εκατ€, από την άλλη του Παναιτωλικού είναι τρία εκατομμύρια πιο πάνω και πιο συγκεκριμένα στα 9.40εκατ.€.

*Το market value από την άλλη, δεν έχει μεγάλη διαφορά. Των γηπεδούχων είναι στα 303χιλ€, ενώ των «κυανόλευων» είναι στα 246χιλ€.

*Μέσος όρος ηλικίας της Λαμίας δεν έχει αλλάξει και βρίσκεται ακόμη στα 27,3 χρόνια, ενώ ο Παναιτωλικός έχει τον 6ο μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα με 25,9 χρόνια.

*Διεθνείς ποδοσφαιριστές εν ενεργεία για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν, παρόλο αυτά η Λαμία έχει τον Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος έχει κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Βολιβίας, απλά δεν αγωνίστηκε για άλλους λόγους.

*Όσο αφορά, τους διεθνείς σε μικρές εθνικές η ομάδα του Αγρινίου έχει 2 ποδοσφαιριστές, ενώ η Λαμία μόλις!

*Τέλος, από ένα ρόστερ 27 ποδοσφαιριστών, ξένοι στον ΠΑΣ Λαμία είναι μόλις οι 11, ενώ για τον Παναιτωλικό σε ένα ρόστερ 31 παικτών οι 19 είναι εκτός Ελλάδος.

Δείτε πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button