Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αχιλλέας Δομοκού – ΑΕ Δίβρης: Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς!(φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για τη Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο, ο Αχιλλέας Δομοκού υποδέχθηκε στο γήπεδό του την ΑΕ Δίβρης.

Με τη νίκη 1-2 έφυγε από την έδρα του Αχιλλέα Δομοκού, η ΑΕ Δίβρης, στον εξ΄αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας.

Όλο το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο… και στις λεπτομέρειες όπου η ομάδα της Δίβρης αναδείχθηκε νικήτρια, παίρνοντας τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Το ματς: 

Μόλις στο 4΄ο Γκιρλέμης Α. έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Δίβρης, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο νεοαποκτηθείς Κούνης για τον Αχιλλέα να φέρει το ματς στα ίσια με κεφαλιά!

Το ματς είχε αρκετές φάσεις και μάλιστα οι πιο πολλές ήταν κλασσικές για γκολ, παρόλο αυτά άλλο ένα τέρμα σημειώθηκε και αυτό ήρθε στο 36΄με τον ίδιο πρωταγωνιστή για την Δίβρη!

Ο Γκιρλέμης Α. και πάλι σκόραρε, δίνοντας τρεις υπερπολίτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Οι παίκτες του Δομοκού, είχαν αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, κάτι όμως που δεν το κατάφεραν και γνώρισαν την εντός έδρας ήττα… παρά την καλή εμφάνιση!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αχιλλέας Δομοκού (Β. Μπαντές): Ντσίμας, Κούνης, Λελεντζής Γ., Μπουργανός, Αντωνόπουλος Β., Γκιρλέμης Κ., Καραχάλιος, Ευαγγελόπουλος Ι., Αλαμάνης, Ντέλλος, Σαΐτης

Αναπληρωματικοί: Μπισμπιρούλας, Γκούμας Β., Γκούβας Φ., Γκούβας Α., Αντωνόπουλος Η., Γκερπινής, Αυγέρης

ΑΕ Δίβρης (Τζουάνας Θ.): Κουρδής, Ζουμπόπουλος Δ., Μαντάρας, Κατόπης, Καταραχιάς, Ζουμπόπουλος, Χ., Ζουμπόπουλος Χ., Γκιρλέμης Α., Μπαμπουκλής Α., Κοντογεώργος Α., Σάπιος

Αναπληρωματικοί: Γουργιώτης, Μπαμπουκλής Α., Κουρδής, Περιστέρης, Χάνι

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button