ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «δήμιος» του ΠΑΣ Λαμία… έχει ονοματεπώνυμο!

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον σκόρερ του χθεσινού γκολ στις καθυστερήσεις του Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία... Αμπιόλα Ντάουντα.

Και τα τρία γκολ που έχει βάλει στη σεζόν (ΑΕΛ και Παναιτωλικό) τα έχει βάλει ως αλλαγή ενώ απέναντι στη Λαμία έχει σκοράρει πια 5 φορές.

Ντεμπούτο με γκολ για τον Αμπιόλα Ντάουντα καθώς ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό στην τελευταία -ουσιαστικά- φάση του αγώνα με τη Λαμία.

Ο Νιγηριανός έβαλε ένα ακόμη γκολ στη σεζόν ερχόμενος από τον πάγκο καθώς -αντίστοιχα- είχε πετύχει το ίδιο και με τη φανέλα της ΑΕΛ, της πρώην ομάδας του.

Πιο συγκεκριμένα

Με τον ΟΦΗ: Ως παίκτης της ΑΕΛ είχε μπει στο παιχνίδι στο 76′ και στο 79′ είχε σκοράρει για το τελικό 3-2 της ανατροπής της ΑΕΛ απέναντι στον ΟΦΗ που είχε προηγηθεί -από νωρίς- με 0-2.

Με τον Βόλο: Ως παίκτης της ΑΕΛ είχε μπει στο παιχνίδι στο 67′ και στο 84′ σκόραρε για το τελικό 2-1, της ανατροπής της ΑΕΛ απέναντι στον Ν.Π.Σ. Βόλος που είχε προηγηθεί με 0-1.

Με τη Λαμία: Ως παίκτης του Παναιτωλικού, στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Αγρινίου, μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 73′ και στις καθυστερήσεις ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το τελικό 1-1.

Και 5 γκολ απέναντι στη Λαμία

Απέναντι στη Λαμία σκόραρε για πέμπτη φορά. Στις αρχές του 2017, ως παίκτης του Ατρόμητου τότε, ο Ατρόμητος και η Λαμία είχαν παίξει για το Κύπελλο. Το πρώτο παιχνίδι ήταν Λαμία-Ατρόμητος 2-2 και το δεύτερο παιχνίδι Ατρόμητος-Λαμία 2-0.

Και τα 4 γκολ τότε του Ατρόμητου απέναντι στη Λαμία τα είχε πετύχει ο Ντάουντα.

πηγή: Novasports

Διαβάστε επίσης

Back to top button