Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πετούσε φωτιές η Λεβερκούζεν

Με ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε με 1-4 από την «Benteler-Arena» απέναντι στην Πάντερμπορν και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2020.

BUNDESLIGA – 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 1-4

Γήπεδο: Benteler-Arena

Με ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε με 1-4 από την «Benteler-Arena» απέναντι στην Πάντερμπορν και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2020. Οι «ασπιρίνες» έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο και με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Φόλαντ που πέτυχε δύο τέρματα, πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-3. Στο δεύτερο μέρος έριξαν ρυθμούς και έδωσαν την ευκαιρία στην Πάντερμπορν να απειλήσει ωστόσο και πάλι βρήκαν τους χώρους και τον τρόπο να τελειώσουν το παιχνίδι.

Η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 11′ με ωραία κεφαλιά του Φόλαντ, μετά από ωραία σέντρα του Ντιαμπί. Τρία λεπτά αργότερα οι «ασπιρίνες» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Ντέμιρμπαϊ να εκτελεί έξυπνα ένα φάουλ για τον Χάβερτζ που τελευταία στιγμή γύρισε για τον Φόλαντ κι αυτός με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 36′ ο Ντιαμπί έβγαλε σέντρα από τα πλάγια, ο Τσίνγκερλε έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Μπαουμγκαρτλίνγκερ ανενόχλητος έκανε το 0-3.

Στο 51′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Πάντερμπορν μείωσε με τον Γκασουλά να σουτάρει, τον Χραντέτσκι ν’ αποκρούει αλλά ο Σρμπένι πήρε το ριμπάουντ κάνοντας το 1-3. Στο 53′ νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Πρέγκερ να βγάζει σέντρα για τον Αντβί-Ατζέι που από κοντά έστειλε την μπάλα ψηλά, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χόλτμαν σούταρε και ο Χραντέτσκι απέκρουσε. Στο 75′ η Λεβερκούζεν τελείωσε το παιχνίδι με τον Φόλαντ να περνά για τον Ντιαμπί, αυτός γύρισε για τον Χάβερτζ που σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Βασιλειάδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-4.

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Τσίνγκερλε, Ντράγκερ, Γιανς (45′ Χόλτμαν), Κιλιάν, Σολνάου, Αντβί-Ατζέι, Γκασουλά (59′ Σαμπιρί), Βασιλειάδης, Πρέγκερ, Μίχελ, Σρμπένι (66′ Μάμπα)

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα, Σβεν Μπέντερ, Μπελαραμπί (71′ Αλάριο), Χάβερτζ, Σινγκράβεν (78′ Βάιζερ), Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Ντιαμπί, Ντέμιρμπαϊ, Φόλαντ

Διαβάστε επίσης

Back to top button