Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΕ Εχιναίων: “Δεν ακολουθούμε τον δρόμο τον ανακοινώσεων… συνειδητά”

Τον λόγο για τον οποίο δεν μπήκαν στην διαδικασία να απαντήσουν στην ανακοίνωση του ΟΦ Ηράκλειας για τον αγώνα του Σαββάτου, αλλά την άποψή της για όλα οσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, γνωστοποίησε μέσω δελτίο Τύπου η ΑΕ Εχιναίων.

Δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ ΕΧΙΝΑΊΩΝ θέλει να ενημερώσει όλους τους φίλους και φιλάθλους ότι έχει επιλέξει συνειδητά να μην ακολουθήσει τον δρόμο των ανακοινώσεων που το μόνο που πετυχαίνουν είναι να συμβάλλουν στο να δυναμιτίσουν το κλίμα ακόμα περισσότερο! Αυτός είναι ο λογος που δεν απαντάμε στις δημοσιεύσεις και στις ανυπόστατες διαμαρτυρίες για τον αγώνα του Σαββάτου στο γήπεδο μας! Σεβόμαστε ολες τις ομάδες και τιμούμε τους παράγοντες που τις απαρτίζουν και δεν συμμετέχουμε με οποιονδήποτε τρόπο στις γραφικότητες που κάποιοι αρέσκονται να κανουν!!
Όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα που αφορούν την ΕΠΣ Φθιώτιδας πήραμε ξεκάθαρη θέση με τον πλέον επίσημο τρόπο μέσα στα αρμόδια όργανα! Μονη μας έννοια είναι ν υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση! Πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για το καλό και την διάσωση του ερασιτεχνικόυ ποδόσφαιρου στο νομό μας!
Μακάρι στο μέλλον να γινόμαστε είδηση μόνο για τις επιτυχίες των ομάδων και των αθλητών του νόμου σε όλα τα σπορ και όχι γελιογραφιες στα “μεσημεριαναδικα”!!
Στηρίζουμε απόλυτα την πρώτη ομάδα της πόλης μας και του νόμου τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και είμαστε οπαδοί του!!
Τέλος δηλώνουμε κατηγορηματικα ότι δεν ανήκουμε ουτε σε ομάδες… ούτε σε φατριες που κάποιοι προσπαθουν να μας εντάξουν!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button