Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει Πασαλίδη η Σαλερνιτάνα!

Σε επαφές με τη Σαλερνιτάνα για την παραχώρηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Σε επαφές με τη Σαλερνιτάνα για την παραχώρηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Κοντά στην έξοδο του από τον ΟΦΗ βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέπε Μελ, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Σαλερνιτάνα για την παραχώρηση του.

Η κρητική ομάδα διαπραγματεύεται την πώληση του 27χρονου στόπερ με την ιταλική ομάδα η οποία είναι πολύ «ζεστή» και θέλει να ολοκληρώσει το θέμα. Ο Λυσάνδρου βρίσκεται σε επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας και εάν το deal ολοκληρωθεί θα είναι το δεύτερο με ομάδα της Serie A για τον ΟΦΗ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μετά την πώληση του Μανδά στη Λάτσιο.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις υπάρχουν και στην υπόθεση του Καρώ όπως διαβάσατε στο Gazzetta, όσον αφορά την αποχώρηση του, ενώ για τον Ντίκο ενδιαφέρον έχει δείξει η Παρίς FC. Τέλος, όσον αφορά τις προσθήκες, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής για τη θέση του φορ, ειδικά από τη στιγμή που θα αποχωρήσει ο Ντίκο, καθώς μοναδικός επιθετικός θα μείνει ο Φελίπε.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button