Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έκλεψε» την παράσταση η πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΑΟ Καλαποδίου!(pics)

Την Κυριακή 19/1 ο ΑΟ Καλαποδίου έκοψε την πρωτοχρονιάτική του πίτα και ήταν όλοι εκεί!

Παρόλο αυτά, την παράσταση «έκλεψε» η πρωτοχρονιάτικη πίτα που φτιάχτηκε ειδικά για τον σύλλογο του Καλαποδίου και δεν μπορούσε να μην έχει άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο!

Απολαύστε την:

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΔΣ της ομάδας:

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, σε μια όμορφη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ομάδας μας στο Cafe Trust στο Καλαπόδι!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Λοκρών, κ. Νικόλαος Ανεστάκος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, κ. Μαρία Γιαννοπούλου, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για τον Πολιτισμό και Αθλητισμό του Δήμου Λοκρών και Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαποδίου, κ. Χρήστος Βαποράκης, και φίλοι της ομάδας μας.

Τυχερός της βραδιάς ο τερματοφύλακάς μας, Ξενοφών Σουροπάνης, ο οποίος κέρδισε το φλουρί και το αντίστοιχο χρηματικό έπαθλο.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Γιάννη Οζούνη για την οργάνωση και την ετοιμασία του γεύματος που προσφέρθηκε, τον κ. Ευάγγελο Κατσίφα για την παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης και την κ. Ντέπυ Σοφού-Καραγιώργου για την προσφορά της βασιλόπιτας! Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευημερία!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button