Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Φθία Λαμίας: Με νίκες συνέχισαν οι άνδρες και οι κορασίδες!(pics)

Μία εντός και μία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε το τμήμα βόλεϊ του ΑΠΣ Φθία Λαμίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Από τη μία οι άνδρες, κέρδισαν εύκολα με 3-0 τα Τρίκαλα εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και πήρε ακόμη τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδς Θ. Παπαθωμοπουλος, μετά τον αγώνα δήλωσε τα εξής:

«Είχαμε σοβαρότητα και σε αυτό το παιχνίδι… Έχουμε αρκετές απουσίες και θέματα αυτό τον καιρό λόγο υποχρεώσεων ή τραυματισμών κάποιων αθλητών μας και δυστυχώς έτσι θα είναι όλος ο επόμενος μήνας.Υπαρχει όμως όρεξη και θέληση από όλους να το παλέψουμε… Την άλλη βδομάδα έχουμε δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με Αελ και σίγουρα θα είναι ένα σημαντικό τεστ για εμάς! Συγχαρητήρια στην πολύ νεανική ομάδα των Τρικάλων!»

 

Από την άλλη το τμήμα κορασίων της Φθία, πέρασε με 1-3 σετ από την έδρα του Πήγασου Αγ. Κωνσταντίνου, παίρνοντας την δεύτερή της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο προπονητής της ομάδας σημείωσε τα εξής μετά τον αγώνα:

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την νίκη. Κάναμε πολλές αλλαγές σήμερα δοκιμάζοντας θέσεις αλλά και πολλά πρόσωπα. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μας, αλλά σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια 3-4 κορίτσια, που σήμερα έπαιξαν για πρώτη φορά αγώνες, για την προσπάθεια που έκαναν. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Πήγασου.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button