Άλλα αθλήματα

Μπεντέλη στο ΑΠΕ – ΜΠΕ: «Θα επιστρέψω πιο δυνατή με στόχο το Τόκιο»

Το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται πολύ κοντά για την Κωνσταντίνα Μπεντέλη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Αρσης Βαρών είναι με το «ένα πόδι» στο Τόκιο, αρκεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Η ίδια πάντως αναγκάστηκε να σταματήσει για λίγο τις προπονήσεις, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες στη μέση. Η δισκοκήλη που την ταλαιπωρούσε της δημιουργούσε πολλά προβλήματα και πολλές φορές δεν μπορούσε ούτε να σκύψει.

Με την βοήθεια του ομοσπονδιακού γιατρού, Γιώργου Τσικούρη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, ακολούθησε θεραπεία και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Η Κωνσταντίνα Μπεντέλη μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και φυσικά τα όνειρά της για το Τόκιο. «Είχα ένα πρόβλημα και δεν μπορούσα να κάνω καθόλου προπόνηση. Για να καταλάβετε, ούτε τα κορδόνια μου να δέσω. Το σημαντικό είναι ότι γίνεται μια προσπάθεια, πολύ σοβαρή, από τον γιατρό και την ομοσπονδία για να με βοηθήσουν να μην χάσω τους Αγώνες», τόνισε αρχικά η έμπειρη αθλήτρια και πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψω πιο δυνατή. Ηδη νιώθω καλύτερα και περιμένω τον γιατρό να μου πει πότε θα ξεκινήσω προπονήσεις».

Οσον αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Κωνσταντίνα Μπεντέλη παραδέχτηκε ότι είναι το όνειρο κάθε αθλητή: «Αν συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις πιστεύω θα τα καταφέρω. Είμαι πολύ κοντά. Είναι όνειρο για κάθε αθλητή να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ελπίζω να τα καταφέρω και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα».

Νίκος Λάκατας / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button