Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Παραιτήθηκαν με αιχμές, από μέλη της Πειθαρχικής της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κ. Μπαρούτας και Δ. Δρακάκης

Παραιτήθηκαν με αιχμές οι δικηγόροι – μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, Κώστας Μπαρούτας και Δημήτρης Δρακάκης.

Παραιτήθηκαν με αιχμές οι δικηγόροι – μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, Κώστας Μπαρούτας και Δημήτρης Δρακάκης.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων “…την 19-01-2020 και περί ώρα 21.00μ.μ. μας ζητήθηκε τηλεφωνικά και όλως αιφνιδιαστικά από τον κ. Κορδολαίμη, ο οποίος μας ευχαρίστησε θερμώς για την έως τώρα συνεργασία μας, να υποβάλλουμε σήμερα το πρωί 20-01-2020 τις παραιτήσεις μας”. 

Η ανακοίνωση

Την 19-01-2020 και περί ώρα 21.00μ.μ. μας ζητήθηκε τηλεφωνικά και όλως αιφνιδιαστικά από τον κ. Κορδολαίμη, ο οποίος μας ευχαρίστησε θερμώς για την έως τώρα συνεργασία μας, να υποβάλλουμε σήμερα το πρωί 20-01-2020 τις παραιτήσεις μας από την ιδιότητα του Προέδρου και των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Φ. αντίστοιχα προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες αντικατάστασής μας.

Το τη μεταβλήθηκε στην νυν πλειοψηφία του Δ.Σ. και ελήφθη η απόφαση αυτή δεν γνωρίζουμε εμείς αλλά τα μέλη του Δ.Σ. (7+4 και κυρίως οι 7), τα οποία προ ολίγου χρονικού διαστήματος ομόφωνα σε συνεδρίαση του Δ.Σ. και με τις ιδιότητες που διατηρούσε έκαστος τότε στο Δ.Σ, είχαν ανανεώσει, κατόπιν δικού μας αποκλειστικά αιτήματος, την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μας ζητώντας μας να παραμείνουμε στις θέσεις μας, όταν θέσαμε τις παραιτήσεις μας στην διάθεσή τους.

Διαβάστε επίσης

Back to top button