Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σαμπάολι: «Κοντά στη Ρεάλ ο Ικάρντι!»

Μεταγραφική… βόμβα «πυροδότησε» ο τεχνικός της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι! Κατά την επιστροφή του στο Μπουένος Άιρες από την Ευρώπη, ο 57χρονος αποκάλυψε ότι ο Μάουρο Ικάρντι είναι κοντά στη Ρεάλ.

Εσκεμμένα ή μη, ένα είναι σίγουρο: Ο Χόρχε Σαμπάολι… άναψε φωτιές!  Μιλώντας στους δημοσιογράφους, κατά την επιστροφή του στο Μπουένος Άιρες από την Ευρώπη, όπου βρέθηκε, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά κάποιους εκ των διεθνών του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής έριξε… βόμβα, τονίζοντας πως ο Μάουρο Ικάρντι είναι κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης!

«Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για έναν προπονητή να έχει στη διάθεσή του τόσους επιθετικούς και μάλιστα να είναι σε εξαιρετική κατάσταση άπαντες. Μίλησα με τον Ικάρντι και του είπα ό,τι λέω σε όλους. Αν είναι σε καλή φόρμα, θα κληθεί. Επιπλέον, τώρα είναι κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης», ήταν τα λόγια του 57χρονου προπονητή για τον αγαπημένο του (έχουν εξαιρετικές σχέσεις) παίκτη.  Καιρό τώρα, πάντως, υπάρχει έντονη φημολογία για… φλερτ της «βασίλισσας» με τον 24χρονο επιθετικό της Ίντερ. Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θεωρείται απίθανο να καταλήξει σε «γάμο», το καλοκαίρι, ωστόσο, ζυγώνει…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button