Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

#Πάμε_κουβά: Με τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας

Συνεχίζουμε δυναμικά και χιουμοριστικά πάντα με τις προβλέψεις μας για τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #πάμε_κουβά #LamiaSports

Συνεχίζουμε δυναμικά και χιουμοριστικά πάντα με τις προβλέψεις μας για τα παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #πάμε_κουβά #LamiaSports

Έχουμε μπει για τα καλά στον κουβά… αλλά συνεχίζω να δίνω τα προγνωστικά μου για τους αγώνες της Α΄Φθιώτιδας.

Πλέον, είμαστε στην 12η αγωνιστική και τα παιχνίδια είναι όλα τους πλέον κρίσιμα. Είτε μιλάμε για τις πρώτες θέσεις, είτε αφορούν την ουρά της βαθμολογίας.

Σήμερα λοιπόν έχουμε άλλα πέντε ματσάκια με ένα εξ΄αυτών να «κλέβει» την παράσταση… Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς και τι έχω να σας προτείνω σήμερα.

ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΡΕΓΓΙΝΙ

«Μάχη» της μεσαίας τάξης. Ηράκλεια και Ρεγγίνι θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της πρώτης με στόχο το τρίποντο. Βέβαια μία ισοπαλία σε αυτό το ματς θα δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα, κυρίως στην γηπεδούχο ομάδα, η οποία θέλει λίγο περισσότερο τη νίκη. Δύσκολο ματς, καθώς πρόκειται για δύο απρόβλεπτες ομάδες. Από τη μία το Ρεγγίνι σκοράρει και σκοράρει αρκετά, από την άλλη ο Ο.Φ.Η δυσκολεύεται στο γκολ. Επειδή όμως το under δεν βρίσκεται στις επιλογές μου, θα δώσω τον άσσο της Ηράκλειας και λόγο έδρας αλλά και επειδή το θέλει περισσότερο!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Η πορεία των δύο ομάδων παρουσιάζει μεγάλες διαφορές. Από τη μία η γηπεδούχος Προοδευτική, έχει πραγματοποιήσει μέχρι και σήμερα εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ απ΄την άλλη η Α.Ε Καλυβίων βρίσκεται μετά από 11 αγώνες σε δυσμενή βαθμολογική θέση. Η Λάρυμνα «τρέχει» ένα σερί 4 νικών ενώ η ΑΕΚ αν βγάλουμε εκτός τον αγώνα που δεν έγινε ποτέ κόντρα στον Ευρυτανικό (πήρε όμως τους τρεις βαθμούς) έχει 4 συνεχόμενες ήττες. Η εικόνα παρόλο αυτά με τον Ηλία Μπακούμη στον πάγκο έχει αλλάξει για τους «κίτρινους» αλλά το σημερινό ματς θα είναι αρκετά δύσκολο για να διεκδικήσει κάτι. Θα πάως με τον άσσο της Λάρυμνας.

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥΑ.Ε ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 2008

Εδώ έχουμε φαινομενικά ένα εύκολο παιχνίδι, μιας και η Μαλεσίνα έχει προβάδισμα απέναντι στον Άρη. Με δύο συνεχόμενες ήττες παρόλο αυτά, η Μαλεσίνα είναι έως τώρα η δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος και χρειάζεται αρκετό χρόνο ακόμη για να μπορέσει ο Μάκης Ζαχαρόπουλος να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Από την άλλη τώρα, η ομάδα του Αγίου Κωνσταντίνου βρίσκει γκολ στους αγώνες του, όμως δεν καταφέρνει να πάρει βαθμούς. Θα δυσκολέψει (πιστεύω) τη Μαλεσίνα αλλά η λογική λέει πως θα ηττηθεί και για αυτό πάω με το διπλό της Α.Ε.Μ.

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Ένα ακόμη λοκρικό ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας. Η Δάφνη υποδοχέται τον Οπούντιο και οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να χάσουν βαθμούς, τη στιγμή που έχουν καταφέρει να «σκαρφαλώσουν» στην 5η θέση της βαθμολογίας και μόλις τέσσερις βαθμούς από την 3η θέση. Η ομάδα του Μαρτίνου τώρα, είναι δύο θέσεις πιο κάτω (7η) με 13 πόντους τους οποίους και προσπαθεί να αβγατίσει. Σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του ο Οπούντιος και το σημερινό ματς μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι για τις Λιβανάτες. Εύκολα ή δύσκολα όμως η παρέα του Μακρόπουλου και των αδερφών Αντωνίου πιστεύω πως θα επικρατήσει του Οπούντιου και γι΄αυτό επιλέγω τον άσσο.

ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ –  ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Τελευταίο… και καλύτερο. Τη στιγμή όπου ο Ολυμπιακός Λαμίας πραγματοποιεί το ρεπό του, ο πρωτοπόρος ΑΟ Στυλίδας υποδέχεται τον Αστέρα Σταυρού και τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί! Οπότε… θα έχουμε έναν από τα ντέρμπι των ντέρμπι στη Στυλίδα σήμερα. Οι προβλέψεις σε αυτά τα ματς μόνο προβλήματα σε εμένα θα δημιουργήσουν που θα παρακολουθήσω τον αγώνα, αλλά επειδή LamiaSports είσαι αφού θα δώσω προγνωστικό και θα πω μία ωραιότατη ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button